Laden...

Deze stoere Landcruiser laat zich nog het beste omschrijven als een combinatie tussen een 4×4 met daktent en een 4×4 camper. Gemaakt om ieder avontuur in Afrika aan te kunnen...

4x4 Bushcamper
10

Bent u klaar voor het grote avontuur? Dan is deze eerste echte 4 x 4 Off Road camper – speciaal ontworpen voor 2 personen – voor u bestemd. Gebouwd op..

4x4 Bushcamper

Bent u op zoek naar een betrouwbare 4×4 die u op een comfortabele manier de mooie afgelegen kampeerplaatsen van Afrika kan laten zien, denk dan aan deze Toyota Land Cruiser...

4x4 Bushcamper
9.3333333333333

Bent u op zoek naar een betrouwbare 4×4 die u op een comfortabele manier de mooie afgelegen kampeerplaatsen van Afrika kan laten zien, denk dan aan deze Toyota Hilux. Ruimte..

4x4 Bushcamper
7.6666666666667

Deze compacte 4×4 camper is geschikt voor twee personen die tijdens hun reis wat comfort wensen. U slaapt binnen in het voertuig en kunt ’s avonds het dak gemakkelijk zelf..

4x4 Bushcamper

Uw echte ‘out of Africa’ ervaring kan beginnen met een campervakantie in Zuidelijk Afrika! Bent u met z’n tweeen en wilt u uw rijervaring verbeteren en tevens van een fantastische..

4x4 Bushcamper

De Land Cruiser Double Cab is een zeer volledige uitreruste en ruime 4×4 camper geschikt voor maximaal vier personen. De auto is geschikt voor het ruigere terrein en heeft een..

4x4 Bushcamper

Bent u op zoek naar een kampeervakantie, maar wenst u toch de nodige luxe? Dan is deze Ford Ranger 4×4 camper een geschikte keuze! Het voertuig is uitgerust met een..

4x4 Bushcamper

De Ford Ranger Double Cab is geschikt voor de reiziger die op zoek is naar een luxe kampeervakantie! De camper heeft twee tweepersoonsbedden, een goed uitgeruste keuken, douche (warm en..

4x4 Bushcamper

Deze Ford Ranger is van alle gemakken voorzien om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. De auto heeft een complete keuken voor picknicks en self-catering (bestek, potten en pannen,..

4x4 Bushcamper

De Toyota Bushcamper 4×4 is de perfecte wagen voor een camper vakantie door Zuidelijk Afrika. Een sterke diesel motor en complete kampeeruitrusting voor twee personen maken dit een ideale 4×4..

4x4 Bushcamper