Laden...

Een echte klassieker: de Softail Heritage Classic! De achtervering biedt een authentieke look, maar verder zijn alle moderne technieken gebruikt om deze motor comfort te bieden tijdens de lange(re) afstanden..

Motoren

Zak in het zadel van de Sportster 883 IRON en u ontdekt het premium comfort onder die stoere buitenkant. De motor heeft een smal, wendbaar frame rond een krachtig V-Twin..

Motoren

Wij verhuren diverse motoren. Zoals b.v. BMW F700GS, BMWF800GS, BMW R1200GS Liquid-cooled, BMW R1200 GS Adventure Liquid-cooled, Harley Davidson Sportster 883, Harley Davidson Heritage Softail Classic, Harley Davidson Road King..

Motoren

Indien u op zoek bent naar een motor met extra ruimte voor een tweede passagier dan is de Ultra Limited een goede keuze! Naast de extra ruimte en comfort heeft..

Motoren

De Road Glide heeft alle features voor een comfortable en avontuurlijke reis door Zuid-Afrika. De motor beschikt over een ingebouwde GPS, radio, met de hand verstelbare lage achtervering en zadelkoffers...

Motoren

Deze klassieke motor met een moderne twist is uitermate comfortabel voor een lange rit door het schitterende Zuid-Afrikaanse landschap. Dankzij hun iconische look en unieke sound herkent u deze motor..

Motoren

Qua styling lijkt deze Road King Classis zo weggereden uit de lang vervlogen tijden, maar de motor is helemaal van nu! Onder de leren afwerking zijn de zadelkoffers gemaakt van..

Motoren