Laden...

Bent u op zoek naar een geschikt en betrouwbaar 4×4 voertuig? Dan is Categorie W een goede keuze! Deze voertuigen hebben vier zitplaatsen en veel ruimte voor uw bagage. Mocht..

4x4, 4x4 Huur, Handgeschakeld, Personenauto, Ruim

Bent u zoek naar een geschikt en betrouwbaar 4×4 voertuig dan is Categorie M een goede keuze! Het voertuig heeft vier zitplaatsen en veel ruimte voor uw bagage. Mocht u..

4x4, 4x4 Huur, Automaat, Personenauto, Ruim

U wilt het echte Zuidelijk Afrika beleven en geen enkele keer de twijfel voelen of uw vervoermiddel wel geschikt is voor de ruige wegen? De echte avonturiers adviseren wij om..

4x4, 4x4 Huur, Handgeschakeld, Personenauto, Ruim
9.2

Wilt u het echte Afrika beleven en geen enkele keer twijfel voelen of uw vervoermiddel wel geschikt is voor de ruige wegen? Echte avonturiers adviseren wij om te gaan voor..

4x4, 4x4 Huur, Personenauto, Ruim

De Toyota Hilux is de perfecte en een van de meest voordelige 4×4 auto’s voor een self drive safari door Zuidelijk Afrika. U zult deze auto dan ook veel tegenkomen..

4x4, 4x4 Huur, Handgeschakeld

Dit 4×4 voertuig is een zuinig en comfortabele auto voor ongeveer 5 personen. Het is een betrouwbare auto en wordt in Zuidelijk Afrika veel gebruikt. De Toyota Fortuner is 4×4..

4x4, 4x4 Huur, Automaat

De Toyota Landcruiser zult u veel tegenkomen in het Zuiden van Afrika. En dit is niet voor niets! Deze 4×4 auto is een zeer geschikt voertuig om Zuidelijk Afrika te..

4x4, 4x4 Huur, Handgeschakeld

Een comfortabele 4×4 auto voor (maximaal) 5 personen met een handige ruime achterbak voor uw bagage. De Toyota Hilux is uitgerust met een zuinige diesel motor. De Toyota Hilux neemt..

4x4, 4x4 Huur, Handgeschakeld

Uw Afrikaanse 4×4 avontuur kan gaan beginnen met dit DC 4×4 voertuig. Bent u met 4 tot 5 personen dan zult u genoeg ruimte hebben tijdens de interessante ritten. Tevens..

4x4, 4x4 Huur, Handgeschakeld

De ideale 4×4 wagen om de fantastische uitzichten en geluiden op en van de bush te ervaren. Hiermee kunt u net even ‘verder weg van de snelweg’ komen en van..

4x4, 4x4 Huur, Handgeschakeld

Met deze Toyota Land Cruiser zult u een onvergetelijke tijd in Zuidelijk Afrika beleven! Met zijn diesel motor kunt u vele kilometers afleggen. Deze 4×4 biedt meer dan genoeg ruimte..

4x4, 4x4 Huur, Handgeschakeld

Bent op zoek naar een zuinige en comfortable auto voor ongeveer 5 tot 6 personen dan is de Fortuner wellicht een goede optie voor u! De auto is geschikt voor..

4x4, 4x4 Huur, Automaat, Personenauto, Ruim