Wilt u Zuid-Afrika ontdekken per auto, maar niet zelf rijden? Dan kunt u kiezen voor een auto met privé chauffeur/gids die u tevens uitleg geeft over de bezienswaardigheden onderweg. Geen zorgen over het links rijden of het vinden van de juiste weg, maar heerlijk genieten van de omgeving!

In het  Volledige reizen menu vindt u ons aanbod aan autoreizen met privé chauffeur . U kunt ook zelf een reis uit ons overige aanbod kiezen van autoreizen. Wij rekenen dan voor u uit wat de extra kosten voor een gids/chauffeur inclusief zijn of haar accommodatie, auto, benzinekosten etc voor deze reis zullen zijn.

U kunt ook zelf een reis geheel op maat door ons laten samenstellen aan de hand van uw wensen. Wij maken met plezier een op maat gemaakt voorstel en prijsberekening voor u.

Wij hebben een aantal officiële gidsen die tevens chauffeur zijn. Op deze pagina maakt u alvast kennis met enkele van hen!


James Parrington

James verzorgt privé touren door met name de West Kaap, een gebied dat hij erg goed kent. Sinds 2009 geregistreerd als tourgids en zijn hoofddoel is om uitstekende service te geven en u een onvergetelijke vakantie te bezorgen in Kaapstad en de West-Kaap.

Talen: Engels en Afrikaans
Gebieden: Kaapstad en de West-Kaap
Reacties van klanten: Groep de Vette, Mw. Devijver, Dhr. en Mw. Willems

 


Ericka Parrington

Gekwalificeerd als tourgids door de Livingstone Tourism Academy in Kaapstad en in het bezit van een certificaat van de Cape Wine Academy (niveau 1). Ericka verzorgt met name touren door Kaapstad en de omliggende omgeving.

Talen: Engels
Gebieden: Kaapstad en de West-Kaap

 

 


Sonny Boy Mhlongo

Talen: Engels
Gebieden: Johannesburg

 

 

 

 


Wayne Donaldson

Gekwalificeerde natuurgids voor onder andere de savannes in Limpopo en Mpumalanga (Krugerpark) en de West-Kaap. Ook gekwalificeerd als cultuurgids voor de provincie West Kaap, officieel geregistreerd als tourgids in Zuid-Afrika sinds 1996. Wayne volgde in aanvullende opleiding voor specialisaties in Zuid-Afrikaanse wijnen en fotografie. Fotografie is een grote passie van deze gids, of het nou in de Kaapse wijnlanden of in de omgeving van het Krugerpark waar hij opgroeide is.

Talen: Engels en Afrikaans
Gebieden: Geheel Zuid-Afrika


Dacre Haddon

Gekwalificeerd als tourgids voor het Kaaps Schiereiland en de Tuinroute tot Port Elizabeth incl. het Greater Addo National Park door de Livingstone Tourdipl ism Academy. Dacre werkt samen met James voor reizen naar de Oost-Kaap of transfers tussen Port Elizabeth en safari lodges in de omgeving.

Talen: Engels en Afrikaans
Gebieden: West-Kaap en Oost-Kaap

 


Danelle Barnard (wijn gids)

Met 20 jaar ervaring in het wijn-toerisme is Danelle de aangewezen persoon voor een gezellige en leerzame dag in de wijnlanden. Nergens vindt u meer passie voor wijn, restaurants en wijnmaken dan bij Danelle!
Danelle volgde opleidingen bij Cape Wine Academy waaronder Wines of the World en Wine and Food pairings.

Talen: Engels en Afrikaans
Gebieden: Kaapstad, wijnlanden en tuinroute

 


Aylmer Manko (wijn gids)

Wijngids Aylmer staat niet alleen bekend om zijn droge humor maar ook om zijn uitgebreide kennis van de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie. Hij heeft training gevolgd aan de Cape Wine Academy en is gespecialiseeerd in wine & food tours maar ook voor een dagtocht naar het Kaaps Schiereiland of meerdaagse tocht naar de Tuinroute bent u bij Aylmer aan het juiste adres.

Talen: Engels en Afrikaans
Gebieden: Kaapstad, wijnlanden en tuinroute

 


 

 

 

Glenn gids/chauffeur West Kaap

Wat is een betere manier om het onbekende te verkennen met iemand die uit de eerste hand kennis heeft van het beste dat Kaapstad te bieden heeft. Als u er een dagje tussenuit wilt en u zich geen zorgen wilt maken over het drinken van een fles wijn en het rijden, dan is een pendeldienst de juiste keuze.

Glenn is een fitnessfanaat die graag avontuurlijke buitenmensen meeneemt op een wandeling naar Lions Head of de Tafelberg.

Ook meerdaagse tours in de West-Kaap behoren tot zijn expertise.

Gids met ervaren certificaten en EHBO-training.
Talen: Nederlands, Engels