Laden...
9 dagen

Met Rovos Rail reist u in stijl en luxe en komt de romantische sfeer van reizen in een ver verleden opnieuw naar voren. Stap aan boord van deze prachtige trein..

14 dagen

Een unieke en luxe rondreis langs de populairste highlights van Zuid-Afrika. Vanuit Johannesburg bezoekt u de Panoramaroute, gaat op safari in het wereldberoemde Krugerpark, ziet de prachtig gelegen ‘Moederstad’ Kaapstad..

10
15 dagen

Reizen in stijl is wat u met de Shongololo trein van Kaapstad naar Pretoria zeker doet. Uw koffer pakt u uit in uw luxe coupé welke van alle gemakken is..

15 dagen

Reizen in stijl per trein van Pretoria naar Kaapstad en onderweg kennis maken met de geschiedenis, architectuur, natuur en wilde dieren in het land. Uw koffer pakt u uit in..

12 dagen

Deze 12 daagse reis voert u door 4 landen waarbij u elke dag weer nieuwe dingen zult zien. De Shongololo trein rijdt tussen de Victoria Falls en Pretoria en stopt..

12 dagen

Deze 12 daagse reis voert u door vier landen, waarbij u elke dag fantastische ervaringen zult hebben. De Shongololo trein rijdt tussen Pretoria en de Victoria Falls en stopt op..

12 dagen

Deze prachtige reis per spoor voert u door en langs bijzondere plekken in Zuid-Afrika en Namibië. De luxe Shongololo trein rijdt tussen Pretoria en Swakopmund. Vanaf de uitgestrekte savanne van..

12 dagen

Per luxe trein ontdekt u de wonderen van zuidelijk Afrika. De Shongololo trein rijdt tussen Walvis Bay en Pretoria. Vanaf de ruige kust van de Atlantische oceaan tot de uitgestrekte..

10 dagen

Welkom aan boord van de African Pride! Met Rovos Rail reist u in stijl en luxe en komt de romantische sfeer van reizen in een ver verleden opnieuw naar voren...

10 dagen

Welkom aan boord van de African Pride! Met Rovos Rail reist u in stijl en luxe en komt de romantische sfeer van reizen in een ver verleden opnieuw naar boven...

9 dagen

Stap aan boord van de Rovos Rail en ervaar het luxe reizen in 5 sterren stijl. Terwijl u culinair geniet, doemen de rode duinen van Namibië op. Romantisch reizen per..