Laden...
9 dagen

Met Rovos Rail reist u in stijl en luxe en komt de romantische sfeer van reizen in een ver verleden opnieuw naar voren. Stap aan boord van deze prachtige trein..

14 dagen

Een unieke en luxe rondreis langs de populairste highlights van Zuid-Afrika. Vanuit Johannesburg bezoekt u de Panoramaroute, gaat op safari in het wereldberoemde Krugerpark, ziet de prachtig gelegen ‘Moederstad’ Kaapstad..

10
15 dagen

Reizen in stijl is wat u met de Shongololo trein van Kaapstad naar Pretoria, of v.v., zeker doet. Uw koffer pakt u uit in uw luxe coupé welke van alle..

12 dagen

Deze 12 daagse reis voert u door 4 landen waarbij u elke dag weer nieuwe dingen zult zien. De Shongololo trein rijdt tussen de Victoria Falls en Pretoria en stopt..

12 dagen

Deze 12 daagse reis voert u door vier landen, waarbij u elke dag fantastische ervaringen zult hebben. De Shongololo trein rijdt tussen Pretoria en de Victoria Falls en stopt op..

12 dagen

Deze prachtige reis per spoor voert u door en langs bijzondere plekken in Zuid-Afrika en Namibië. De luxe Shongololo trein rijdt tussen Pretoria en Swakopmund. Vanaf de uitgestrekte savanne van..

10 dagen

Welkom aan boord van de African Pride! Met Rovos Rail reist u in stijl en luxe en komt de romantische sfeer van reizen in een ver verleden opnieuw naar voren...

9 dagen

Stap aan boord van de Rovos Rail en ervaar het luxe reizen in 5 sterren stijl. Terwijl u culinair geniet, doemen de rode duinen van Namibië op. Romantisch reizen per..