Laden...
26 dagen

‘De wereld in één land’, zo wordt Zuid-Afrika ook vaak wel genoemd. En dat is niet zonder reden! U zult tijdens deze rondreis de diversiteit zelf ervaren en de hoogtepunten..

12 dagen

U heeft ongetwijfeld gehoord van de term ‘glamping’ of ‘Boutique camping’. Het is een fantastische manier van reizen voor mensen die houden van het buitenleven en de natuur, maar wat..

Ook zeer geschikt voor kinderen!
14 dagen

Laat u tijdens deze reis helemaal meeslepen in het pure ‘Out of Africa’ gevoel! U bezoekt maar liefst drie wildreservaten waar u oog in oog kunt komen te staan met..

Complete reis langs de Tuinroute en Route 62!
15 dagen

Afwisselende landschappen, prachtige kustlijnen, dichtbegroeide bossen, open vlaktes, indrukwekkende bergpassen, grotten, wilde dieren en wijngaarden zijn een aantal van de dingen die u gaat zien en ervaren tijdens deze mooie..

Bij vertrek op 9 november 2019 geldt een special. Vraagt u ons naar de voorwaarden.
20 dagen

Bekijkt u Zuid-Afrika liever vanuit een minibus, onder begeleiding van een gids in plaats van uw eigen huurauto? Dan is deze tour geschikt voor u! Tijdens deze prachtige rondreis zal..

Kindvriendelijke reis
14 dagen

Deze leuke reis is uitermate geschikt wanneer u reist met (kleine) kinderen! U start in Kaapstad en verblijft drie nachten net buiten de stad, in de rustige plaats Noordhoek. Geniet..

15 dagen

Deze mooie reis laat u kennis maken met de pareltjes van de Oost- en West Kaap provincies. De reis begint in Kaapstad waar u op uw gemak de bezienswaardigheden zoals..

21 dagen

Zuid-Afrika heeft werkelijk alles in één. De diversiteit van dit prachtige land is enorm. Het land biedt zon, zee, bergen, natuur, cultuur, steden en natuurlijk niet te vergeten safari’s. Wat..

14 dagen

Een heerlijke kennismakingsreis met het noordelijk deel van Zuid-Afrika. U verblijft in fijne accommodaties en kunt genieten van ongekend natuurschoon en wildlife. U bezoekt verschillende wildparken waaronder het Krugerpark, verblijft..