Laden...
26 dagen

Een prachtige 26 daagse rondreis langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika! Tijdens vele rondreizen door deze ‘Wereld in één land’ vliegt u vaak van Durban/Kruger/Johannesburg naar Port Elizabeth/George/Kaapstad, maar niet tijdens..

12 dagen

Glamping wordt ook wel ‘Boutique Camping’ genoemd en is een fantastische manier van reizen voor mensen die houden van het buitenleven en de natuur, maar wat meer comfort zoeken dan..

Ook geschikt voor kinderen!
14 dagen

Deze reis brengt u naar een aantal schitterende wildreservaten waar u de Big Five kunt zien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over malaria. Deze reis is ook..

Complete reis langs de Tuinroute en Route 62!
15 dagen

Afwisselende landschappen, prachtige kustlijnen, dichtbegroeide bossen, open vlaktes, indrukwekkende bergpassen, grotten, wilde dieren en wijngaarden zijn een aantal van de dingen die u gaat zien en ervaren tijdens deze mooie..

Nieuwe busrondreis! Vanaf september 2019
20 dagen

Bekijkt u Zuid-Afrika liever vanuit een minibus, onder begeleiding van een gids in plaats van uw eigen huurauto? Dan is deze tour geschikt voor u! Tijdens deze prachtige rondreis zal..

Kindvriendelijke reis
14 dagen

Deze leuke reis is uitermate geschikt wanneer u reist met (kleine) kinderen! U start in Kaapstad en verblijft drie nachten net buiten de stad, in de rustige plaats Noordhoek. Geniet..

15 dagen

Route: Kaapstad – Port Elizabeth Deze mooie reis laat u kennis maken met de pareltjes van de Oost- en West Kaap provincies. De reis begint in Kaapstad waar u op..

21 dagen

Route: Johannesburg – Kaapstad. Zuid-Afrika heeft werkelijk alles in één. De diversiteit van dit prachtige land is enorm. Het land biedt zon, zee, bergen, natuur, cultuur, steden en natuurlijk niet..

14 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg. Een heerlijke kennismakingsreis met het noordelijk deel van Zuid-Afrika. U verblijft in fijne accommodaties en kunt genieten van ongekend natuurschoon en wildlife. U bezoekt..