Laden...

U kunt bij ons uw eigen rondreis samenstellen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan rondreizen om zo een idee te krijgen van de mogelijkheden. Onze specialisten geven u ook graag een..

Vroegboekkorting!
12 dagen

Bij deze reis overnacht u in kleinschalige luxe kampen op de mooiste locaties. Tijdens safari’s met open safarivoertuigen, wandelingen door de bush en tochten per boot en mokoro ontdekt u..

15 dagen

Wilt u de absolute hoogtepunten van Zuid-Afrika, de Panoramaroute, het beroemde Kruger National Park en het wijngebied, met elkaar combineren, maar heeft u niet veel tijd? Dan is deze 15..

9 dagen

Met Rovos Rail reist u in stijl en luxe en komt de romantische sfeer van reizen in een ver verleden opnieuw naar voren. Stap aan boord van deze prachtige trein..

14 dagen

Deze reis is zoveel mooier dan de naam doet vermoeden! U slaapt in een aantal zeer kleinschalige kampen midden in de natuur en tussen de wilde dieren (Big Five). Bij..

Aanbieding geldig mei t/m september 2019
10 dagen

Een afwisselende reis door de mooie West-Kaap provincie! Dit luxe reispakket begint met drie overnachtingen in The Andros Deluxe Boutique Hotel in Kaapstad (Claremont). U verblijft in een deluxe kamer..

14 dagen

Een unieke en luxe rondreis langs de populairste highlights van Zuid-Afrika. Vanuit Johannesburg bezoekt u de Panoramaroute, gaat op safari in het wereldberoemde Krugerpark, ziet de prachtig gelegen ‘Moederstad’ Kaapstad..

14 dagen

Een heerlijke kennismakingsreis met een deel van de West Kaap provincie. De afstanden die u rijdt, zijn over het algemeen klein en daardoor heeft deze reis een relaxt karakter. Cultuur..

7 dagen

De West Kaap provincie is een populaire bestemming voor veel reizigers en deze reis speelt zich daar voor het grootse deel af. U begint in Kaapstad waar u zelf kunt..

7 dagen

Heerlijk verblijven in de West-Kaap, dat maken wij voor u heel eenvoudig. De provincie is zo veelzijdig dat u met de luxe van reizen met chauffeur optimaal kunt genieten van..

14 dagen

In deze prachtige provincie hebben we 6 fantastische golfcourses voor u geselecteerd. Tal van leuke en gezellige plaatsen kunt u bezoeken tijdens deze reis. Overnachtingen zijn in Luxe 4-5* accommodaties,..

12 dagen

Deze autoreis met privé chauffeur, laat u op relaxte wijze kennis maken met “het Beste van De Kaap”. De reis is gebaseerd op een gezelschap van twee personen. Bent u..