Laden...

U kunt bij ons uw eigen rondreis samenstellen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan rondreizen om zo een idee te krijgen van de mogelijkheden. Onze specialisten geven u ook graag een..

Complete reis langs de Tuinroute en Route 62!
15 dagen

Afwisselende landschappen met prachtige kustlijnen, dichtbegroeide bossen, open droge vlaktes, indrukwekkende bergpassen, grotten, wilde dieren en wijngaarden zijn een aantal van de dingen die u gaat zien en ervaren tijdens..

9 dagen

Met Rovos Rail reist u in stijl en luxe en komt de romantische sfeer van reizen in een ver verleden opnieuw naar voren. Stap aan boord van deze prachtige trein..

14 dagen

Een unieke en luxe rondreis langs de populairste highlights van Zuid-Afrika. Vanuit Johannesburg bezoekt u de Panoramaroute, gaat op safari in het wereldberoemde Krugerpark, ziet de prachtig gelegen ‘Moederstad’ Kaapstad..

12 dagen

Deze autoreis met privé chauffeur, laat u op relaxte wijze kennis maken met “het Beste van De Kaap”. De reis is gebaseerd op een gezelschap van twee personen. Bent u..

10
15 dagen

Reizen in stijl is wat u met de Shongololo trein van Kaapstad naar Pretoria, of v.v., zeker doet. Uw koffer pakt u uit in uw luxe coupé welke van alle..

12 dagen

Deze 12 daagse reis voert u door 4 landen waarbij u elke dag weer nieuwe dingen zult zien. De Shongololo trein rijdt tussen de Victoria Falls en Pretoria en stopt..

Speciaal extra vertrek! 25 november 2019
12 dagen

Deze 12 daagse reis voert u door vier landen, waarbij u elke dag fantastische ervaringen zult hebben. De Shongololo trein rijdt tussen Pretoria en de Victoria Falls en stopt op..

12 dagen

Deze prachtige reis per spoor voert u door en langs bijzondere plekken in Zuid-Afrika en Namibië. De luxe Shongololo trein rijdt tussen Pretoria en Swakopmund. Vanaf de uitgestrekte savanne van..

10 dagen

Welkom aan boord van de African Pride! Met Rovos Rail reist u in stijl en luxe en komt de romantische sfeer van reizen in een ver verleden opnieuw naar voren...

9 dagen

Stap aan boord van de Rovos Rail en ervaar het luxe reizen in 5 sterren stijl. Terwijl u culinair geniet, doemen de rode duinen van Namibië op. Romantisch reizen per..

7 dagen

U verblijft op prachtige locaties en in mooie accommodaties. U bezoekt als eerste het Welgevonden Game Reserve waar u veel wild kunt spotten. Via het bosrijke en bergachtige gebied rond..