Laden...

U kunt bij ons uw eigen rondreis samenstellen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan rondreizen om zo een idee te krijgen van de mogelijkheden. Onze specialisten geven u ook graag een..

Kanonkop House heeft een aantrekkelijke aanbieding. Neem contact op voor meer informatie!
15 dagen

Afwisselende landschappen met prachtige kustlijnen, dichtbegroeide bossen, open droge vlaktes, indrukwekkende bergpassen, grotten, wilde dieren en wijngaarden zijn een aantal van de dingen die u gaat zien en ervaren tijdens..

9 dagen

Met Rovos Rail reist u in stijl en luxe en komt de romantische sfeer van reizen in een ver verleden opnieuw naar voren. Stap aan boord van deze prachtige trein..

12 dagen

Deze autoreis met privé chauffeur, laat u op relaxte wijze kennis maken met “het Beste van De Kaap”. De reis is gebaseerd op een gezelschap van twee personen. Bent u..

10
15 dagen

Reizen in stijl is wat u met de Shongololo trein van Kaapstad naar Pretoria, of vice versa, zeker doet. Uw koffer pakt u uit in uw luxe coupé welke van..

12 dagen

Deze 12 daagse reis voert u door vier landen waarbij u elke dag weer nieuwe dingen zult zien. De Shongololo trein rijdt tussen de Victoria Falls en Pretoria en stopt..

12 dagen

Deze 12 daagse reis voert u door vier landen, waarbij u elke dag fantastische ervaringen zult hebben. De Shongololo trein rijdt tussen Pretoria en de Victoria Falls en stopt op..

12 dagen

Deze prachtige reis per spoor voert u door en langs bijzondere plekken in Zuid-Afrika en Namibië. De luxe Shongololo trein rijdt tussen Pretoria en Walvisbaai. Vanaf de uitgestrekte savanne van..

10 dagen

Welkom aan boord van de African Pride! Met Rovos Rail reist u in stijl en luxe en komt de romantische sfeer van reizen in een ver verleden opnieuw naar voren...

9 dagen

Stap aan boord van de Rovos Rail en ervaar het luxe reizen in 5 sterren stijl. Terwijl u culinair geniet, doemen de rode duinen van Namibië op. Romantisch reizen per..