Laden...

U kunt bij ons uw eigen rondreis samenstellen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan rondreizen om zo een idee te krijgen van de mogelijkheden. Onze specialisten geven u ook graag een..

Vroegboekkorting!
12 dagen

Bij deze reis overnacht u in kleinschalige luxe kampen op de mooiste locaties. Tijdens safari’s met open safarivoertuigen, wandelingen door de bush en tochten per boot en mokoro ontdekt u..

15 dagen

Route: aankomst Johannesburg en vertrek vanuit Kaapstad. Wilt u de absolute hoogtepunten van Zuid-Afrika, de Panoramaroute, het beroemde Kruger National Park en het wijngebied, met elkaar combineren, maar heeft u..

9 dagen

Route: begin en einde in Pretoria. Met Rovos Rail reist u in stijl en luxe en komt de romantische sfeer van reizen in een ver verleden opnieuw naar voren. Stap..

14 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg Deze reis is zoveel mooier dan de naam doet vermoeden! U slaapt in een aantal zeer kleinschalige kampen midden in de natuur en tussen..

Aanbieding geldig mei t/m september 2019
10 dagen

Route: begin en eind in Kaapstad Een afwisselende reis door de mooie West-Kaap provincie! Dit luxe reispakket begint met drie overnachtingen in The Andros Deluxe Boutique Hotel in Kaapstad (Claremont)...

14 dagen

Route: Johannesburg-Kaapstad. Een unieke en luxe rondreis langs de populairste highlights van Zuid-Afrika. Vanuit Johannesburg bezoekt u de Panoramaroute, gaat op safari in het wereldberoemde Krugerpark, ziet de prachtig gelegen..

14 dagen

Route: begin en eind in Kaapstad. Een heerlijke kennismakingsreis met een deel van de West Kaap provincie. De afstanden die u rijdt, zijn over het algemeen klein en daardoor heeft..

7 dagen

Route: Kaapstad naar Port Elizabeth. De West Kaap provincie is een populaire bestemming voor veel reizigers en deze reis speelt zich daar voor het grootse deel af. U begint in..

7 dagen

Route: begin en eind Kaapstad. Heerlijk verblijven in de West-Kaap, dat maken wij voor u heel eenvoudig. De provincie is zo veelzijdig dat u met de luxe van reizen met..

14 dagen

Route: begin en einde in Kaapstad. In deze prachtige provincie hebben we 6 fantastische golfcourses voor u geselecteerd. Tal van leuke en gezellige plaatsen kunt u bezoeken tijdens deze reis...

12 dagen

Deze autoreis met privé chauffeur, laat u op relaxte wijze kennis maken met “het Beste van De Kaap”. De reis is gebaseerd op een gezelschap van twee personen. Bent u..