Laden...
12 dagen

Glamping wordt ook wel ‘Boutique Camping’ genoemd en is een fantastische manier van reizen voor mensen die houden van het buitenleven en de natuur, maar wat meer comfort zoeken dan..

Ook geschikt voor kinderen!
14 dagen

Deze reis brengt u naar een aantal schitterende wildreservaten waar u de Big Five kunt zien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over malaria. Deze reis is ook..

Kindvriendelijke reis
14 dagen

Deze leuke reis is uitermate geschikt wanneer u reist met (kleine) kinderen! U start in Kaapstad en verblijft drie nachten net buiten de stad, in de rustige plaats Noordhoek. Geniet..

7 dagen

Tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal verschillende kanten van Zuid-Afrika. U overnacht op kampeerplekken die gelegen zijn in prachtige natuurgebieden. U begint in de heuvels van het..

7 dagen

Tijdens deze camperreis heeft u de mogelijkheid om rustig te genieten van de natuur in de provincies Mpumalanga en Limpopo. U overnacht in Sabie, een plaats die omgeven wordt door..

14 dagen

Deze camperreis laat u een aantal van de mooiste plekken in het noord-oostelijke deel van Zuid-Afrika zien. U begint bij de natuurlijke schoonheid van de beroemde Panorama Route. Vervolgens slaapt..