Laden...
7 dagen

Tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal verschillende kanten van Zuid-Afrika. U overnacht op kampeerplekken die gelegen zijn in prachtige natuurgebieden. U begint in de heuvels van het..

7 dagen

Tijdens deze camperreis heeft u de mogelijkheid om rustig te genieten van de natuur in de provincies Mpumalanga en Limpopo. U overnacht in Sabie, een plaats die omgeven wordt door..

14 dagen

Deze camperreis laat u een aantal van de mooiste plekken in het noord-oostelijke deel van Zuid-Afrika zien. U begint bij de natuurlijke schoonheid van de beroemde Panorama Route. Vervolgens slaapt..

14 dagen

Zuid-Afrika biedt spectaculaire landschappen, overvloedig wildlife, verschillende culturen en uitstekende rondreis mogelijkheden. Deze camperreis voert u door een aantal fantastische nationale parken waarin u een echte Afrikaanse ‘bush’ belevenis gaat..

21 dagen

Zuid-Afrika heeft werkelijk alles in één. De diversiteit van dit prachtige land is enorm. Het land biedt zon, zee, bergen, natuur, cultuur, steden en natuurlijk niet te vergeten safari’s. Wat..

14 dagen

Deze gevarieerde 4×4 camperreis heeft u ontzettend veel te bieden! Omdat uw route uitgestippeld is en uw standplaatsen gereserveerd zijn, kunt u drie verschillende Afrikaanse landen gaan proeven in deze..

18 dagen

Twee weken rondtoeren in uw vakantiehuis op wielen, waarbij alle kampeerplaatsen al voor u uitgezocht en gereserveerd zijn. Geen verlies van kostbare vakantietijd dus om te zoeken naar beschikbare en..

14 dagen

Botswana is een van de mooiste landen van zuidelijk Afrika! Het biedt bezoekers een afwisselend en contrastrijk landschap met bizarre rotsformaties, zoutpannen, savannes en wetlands. Het is een erg avontuurlijk..

21 dagen

Twee fascinerende landen in één reis: Zuid-Afrika en Namibië. Tijdens deze reis maakt u kennis met Kaapstad en omgeving, Namaqualand en de ongetemde Westkust in het noorden van Zuid-Afrika en..