Laden...

U kunt bij ons uw eigen rondreis samenstellen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan rondreizen om zo een idee te krijgen van de mogelijkheden. Onze specialisten geven u ook graag een..

Complete reis langs de Tuinroute en Route 62!
15 dagen

Afwisselende landschappen, prachtige kustlijnen, dichtbegroeide bossen, open vlaktes, indrukwekkende bergpassen, grotten, wilde dieren en wijngaarden zijn een aantal van de dingen die u gaat zien en ervaren tijdens deze mooie..

15 dagen

Wilt u de absolute hoogtepunten van Zuid-Afrika, de Panoramaroute, het beroemde Kruger National Park en het wijngebied, met elkaar combineren, maar heeft u niet veel tijd? Dan is deze 15..

15 dagen

Een prachtige rondreis door Malawi en Zambia! In Zambia bezoekt u het prachtige Luangwa. Dit is een perfecte plaats om wildlife te spotten! Malawi is een steeds populairder wordende bestemming...

15 dagen

Malawi is een steeds populairder wordende bestemming. Het land wordt omringd door Zambia, Mozambique en Tanzania. In tegenstelling tot haar buurlanden, zult u hier, op olifanten, zebra’s, giraffen en antilopensoorten..

15 dagen

Deze mooie reis laat u kennis maken met de pareltjes van de Oost- en West Kaap provincies. De reis begint in Kaapstad waar u op uw gemak de bezienswaardigheden zoals..

23 dagen

Vanuit Johannesburg gaat u op weg naar de mooiste plekken van Zuidelijk Afrika. U bezoekt wildparken, meren, watervallen en gebieden die uiteenlopen van woestijn, thee plantages, weelderige bossen en wildreservaten...

16 dagen

Een fantastische reis voor de avontuurlijke reiziger naar Botswana; een waar natuur paradijs! Iets wat u zult be-amen als u de Okavango Delta bereikt. De kers op de taart is..

14 dagen

Deze reis laat u kennis maken met een deel van de West Kaap provincie. De afstanden die u rijdt, zijn klein en daardoor heeft deze reis een relaxt karakter. Cultuur..

7 dagen

De West Kaap provincie is een populaire bestemming voor veel reizigers en deze reis speelt zich daar voor het grootse deel af. U begint in Kaapstad waar u zelf kunt..

7 dagen

Tijdens deze korte autorondreis, kunt u op uw gemak Kaapstad, het wijngebied en de ‘walvis hoofdstad’ Hermanus verkennen. Ervaar het stadsleven van de ‘Mothercity’ Kaapstad, waar van alles te beleven..

21 dagen

In relatief korte tijd kunt u tijdens deze reis veel zien van het schitterende Zuid-Afrika. De reis duurt 21 dagen, maar kan desgewenst verlengd en/of uitgebreid worden. Zuid-Afrika wordt ook..