Laden...

U kunt bij ons uw eigen rondreis samenstellen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan rondreizen om zo een idee te krijgen van de mogelijkheden. Onze specialisten geven u ook graag een..

Complete reis langs de Tuinroute en Route 62!
15 dagen

Afwisselende landschappen, prachtige kustlijnen, dichtbegroeide bossen, open vlaktes, indrukwekkende bergpassen, grotten, wilde dieren en wijngaarden zijn een aantal van de dingen die u gaat zien en ervaren tijdens deze mooie..

15 dagen

Route: aankomst Johannesburg en vertrek vanuit Kaapstad. Wilt u de absolute hoogtepunten van Zuid-Afrika, de Panoramaroute, het beroemde Kruger National Park en het wijngebied, met elkaar combineren, maar heeft u..

15 dagen

Route: start en einde in Lilongwe, Malawi. Een prachtige rondreis door Malawi en Zambia! In Zambia bezoekt u het prachtige Luangwa. Dit is een perfecte plaats om wildlife te spotten!..

15 dagen

Route: start en einde in Lilongwe. Malawi is een steeds populairder wordende bestemming. Het land wordt omringd door Zambia, Mozambique en Tanzania. In tegenstelling tot haar buurlanden, zult u hier,..

15 dagen

Route: Kaapstad – Port Elizabeth Deze mooie reis laat u kennis maken met de pareltjes van de Oost- en West Kaap provincies. De reis begint in Kaapstad waar u op..

23 dagen

Route: Begin en eind Johannesburg. Vanuit Johannesburg gaat u op weg naar de mooiste plekken van Zuidelijk Afrika. U bezoekt wildparken, meren, watervallen en gebieden die uiteenlopen van woestijn, thee..

16 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg. Een fantastische reis voor de avontuurlijke reiziger naar Botswana; een waar natuur paradijs! Iets wat u zult be-amen als u de Okavango Delta bereikt...

14 dagen

Route: begin en eind in Kaapstad. Deze reis laat u kennis maken met een deel van de West Kaap provincie. De afstanden die u rijdt, zijn klein en daardoor heeft..

7 dagen

Route: Kaapstad naar Port Elizabeth. De West Kaap provincie is een populaire bestemming voor veel reizigers en deze reis speelt zich daar voor het grootse deel af. U begint in..

7 dagen

Route: begin en eind in Kaapstad. Tijdens deze korte autorondreis, kunt u op uw gemak Kaapstad, het wijngebied en de ‘walvis hoofdstad’ Hermanus verkennen. Ervaar het stadsleven van de ‘Mothercity’..

21 dagen

Route: Kaapstad – Johannesburg.   In relatief korte tijd kunt u tijdens deze reis veel zien van het schitterende Zuid-Afrika. De reis duurt 21 dagen, maar kan desgewenst verlengd en/of..