Laden...
Best seller!
22 dagen

“De Wereld in één Land” In relatief korte tijd (Zuid-Afrika is een enorm groot land!) kunt u tijdens deze reis veel zien van het schitterende Zuid-Afrika. De reis duurt 22..

Gezinsreis!
15 dagen

Auto rondreis door de West-Kaap Deze rondreis met eigen huurauto is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. U bezoekt plaatsen als o.a. Stellenbosch, Tsitsikamma National park, Robertson, Oudtshoorn en ook..

15 daagse Tuinroute en Route 62: geschikt voor kinderen!
15 dagen

Voor vele mensen staat een reis naar Zuid-Afrika hoog op de bucketlist. Ook bij gezinnen. Zuid-Afrika is uitstekend geschikt om te bezoeken met (kleine) kinderen! Dus waarom zou uw volgende..

Populaire reis!
26 dagen

Highlights van Zuid-Afrika ‘De wereld in één land’, zo wordt Zuid-Afrika ook vaak wel genoemd. En dat is niet zonder reden! U zult tijdens deze rondreis de diversiteit zelf ervaren..

Kindvriendelijk!
12 dagen

U heeft ongetwijfeld gehoord van de term ‘glamping’ of ‘Boutique camping’. Het is een fantastische manier van reizen voor mensen die houden van het buitenleven en de natuur,…. maar wat..

Malariavrije safarireis!
14 dagen

Safari rondreis door Noorden van Zuid-Afrika Laat u tijdens deze reis helemaal meeslepen in het pure ‘Out of Africa’ gevoel! U bezoekt maar liefst drie wildreservaten waar u oog in..

Budget, comfort of luxe? Aan u de keus!
15 dagen

Kennismaken met de Garden route en de route 62! Afwisselende landschappen met prachtige kustlijnen, dichtbegroeide bossen, open droge vlaktes, indrukwekkende bergpassen, grotten, wilde dieren en wijngaarden. Dit zijn een aantal..

15 dagen

Ervaar de spanning van reizen door gebieden waar zelden toeristen komen! Als echte avonturier komt u zeker aan uw trekken tijdens deze prachtige 4×4 kampeersafari. In 15 dagen rijdt u..

Populair!
15 dagen

Wilt u de absolute hoogtepunten van Zuid-Afrika: de prachtige Panoramaroute, het immens grote Kruger National Park en het befaamde wijngebied met elkaar combineren, maar heeft u niet veel tijd? Dan..

22 dagen

U kunt deze reis ook eindigen in Kasane of Maun. Vraagt u ons om een aangepast reisprogramma. Deze reis combineert twee totaal verschillende landen. Het droge en uitgestrekte Namibië met..

14 dagen

Deze rondreis neemt u mee door een van de minder bezochte provincie van Zuid-Afrika: Limpopo. Deze provincie beschikt werkelijk over een aantal prachtige pareltjes welke u zult gaan ontdekken. U..

18 dagen

Een interessante reis door een ongerept en minder bezocht stuk van Zuid-Afrika. U overnacht in fascinerende nationale parken en kleine dorpjes. Geniet tijdens deze reis van de West Coast, woestijnachtige..