Laden...
15 dagen

Voor vele mensen staat een reis naar Zuid-Afrika hoog op de bucketlist. Zo ook bij gezinnen. Zuid-Afrika is uitstekend geschikt om te bezoeken met (kleine) kinderen! Dus waarom zou uw..

26 dagen

‘De wereld in één land’, zo wordt Zuid-Afrika ook vaak wel genoemd. En dat is niet zonder reden! U zult tijdens deze rondreis de diversiteit zelf ervaren en de hoogtepunten..

Ook zeer geschikt voor kinderen!
14 dagen

Laat u tijdens deze reis helemaal meeslepen in het pure ‘Out of Africa’ gevoel! U bezoekt maar liefst drie wildreservaten waar u oog in oog kunt komen te staan met..

Kanonkop House heeft een aantrekkelijke aanbieding. Neem contact op voor meer informatie!
15 dagen

Afwisselende landschappen met prachtige kustlijnen, dichtbegroeide bossen, open droge vlaktes, indrukwekkende bergpassen, grotten, wilde dieren en wijngaarden zijn een aantal van de dingen die u gaat zien en ervaren tijdens..

15 dagen

Wilt u de absolute hoogtepunten van Zuid-Afrika: de prachtige Panoramaroute, het immens grote Kruger National Park en het befaamde wijngebied met elkaar combineren, maar heeft u niet veel tijd? Dan..

22 dagen

U kunt deze reis ook eindigen in Kasane of Maun. Vraagt u ons om een aangepast reisprogramma. Deze reis combineert twee totaal verschillende landen. Het droge en uitgestrekte Namibië met..

14 dagen

Deze rondreis neemt u mee door een van de minder bezochte provincie van Zuid-Afrika: Limpopo. Deze provincie beschikt werkelijk over een aantal prachtige pareltjes welke u zult gaan ontdekken. U..

18 dagen

Een interessante reis door een ongerept en minder bezocht stuk van Zuid-Afrika. U overnacht in fascinerende nationale parken en kleine dorpjes. Geniet tijdens deze reis van de West Coast, woestijnachtige..

Nieuwe avontuurlijke reis!
11 dagen

Deze reis is uitermate geschikt voor echte avonturiers! Het biedt u een traditionele Afrikaanse safari ervaring. Tijdens een deel van de reis wordt u begeleid door een professionele en ervaren..

7 dagen

In zeven dagen tijd ontdekt u de relatief onbekende Wild Coast. Dit gebied wordt vaak ten onrechte overgeslagen tijdens een reis. Jammer, want dit is werkelijk een prachtig nog onaangetast..

15 dagen

Namibië is ongeveer 20 keer zo groot als Nederland, maar er wonen ca. 2.3 miljoen mensen. Het is een erg dunbevolkt land met voornamelijk een woestijnklimaat. Dit gaat u zelf..

7 dagen

De West Kaap provincie is een populaire bestemming voor veel reizigers en deze reis speelt zich daar voor het grootse deel af. U begint in Kaapstad waar u zelf kunt..