Laden...
14 dagen

Een avontuurlijke trip voor de 40+ actieve en gezonde reiziger die houdt van de natuur en het wildlife van Afrika. Tijdens deze reis bezoekt u een verscheidenheid aan nationale parken..

16 dagen

Namibië: ‘Africa’s Adventure Playground’! Het land van de genadeloos brandende zon, rode woestijnen met enorme zandduinen en uitgestrekte en verlaten landschappen! Het land van de wilde paarden en de zeldzame..

23 dagen

Vanuit Johannesburg gaat u op weg naar de mooiste plekken van Zuidelijk Afrika. U bezoekt wildparken, meren, watervallen en gebieden die uiteenlopen van woestijn, thee plantages, weelderige bossen en wildreservaten...

16 dagen

U bezoekt maar liefst vijf landen tijdens deze avontuurlijke reis: Zuid-Afrika, Eswatini (voorheen Swaziland), Lesotho, Mozambique en Zimbabwe. Deze reis doet zijn naam eer aan, u bezoekt zeker de hoogtepunten..

16 dagen

Een fantastische reis voor de avontuurlijke reiziger naar Botswana; een waar natuur paradijs! Iets wat u zult be-amen als u de Okavango Delta bereikt. De kers op de taart is..

Bij vertrek op 2 december 2019 geldt een korting. Vraagt u ons naar de voorwaarden.
18 dagen

Deze route, met heel veel bezienswaardigheden, start met de Panoramaroute, een overweldigende kennismaking met Zuid-Afrika! In het Kruger National Park staat u voor u het weet tussen een kudde olifanten..

Korting op geselecteerde vertrekdata wanneer u boekt in augustus
20 dagen

Tijdens deze complete, afwisselende en avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika komen alle hoogtepunten aan bod: safari’s in het Krugerpark en Hluhluwe Imfolozi Game Reserve, de wijnlanden rondom Stellenbosch, de indrukwekkende Drakensbergen..

Korting op geselecteerde vertrekdata wanneer u boekt in augustus
20 dagen

U bezoekt tijdens deze fantastische reis vier landen van het Afrikaanse continent. Beginnend in Kaapstad gaat u via de Cederbergen met rotsschilderingen en rooibosboerderijen naar de spectaculaire Fish River Canyon..

20% korting wanneer u boekt in augustus voor vertrek op 7 november 2019
20 dagen

Drie landen in één reis, de wereld in één land… Heeltemal pragtig Suid-Afrika! Met deze reis gaat u kennis maken met de Afrikaanse cultuur, natuur en op zoek naar de..

14 dagen

Lieflik is het woord dat Afrikaners gebruiken voor “mooi”. U gaat kennismaken met 3 prachtige landen: Zuid-Afrika, Lesotho en Eswatini (voorheen Swaziland). Geniet van wildlife, watervallen, wetlands, rustgevende natuur en..

Korting op geselecteerde vertrekdata wanneer u boekt in augustus
14 dagen

Combineer het beste van drie Afrikaanse landen, Zuid-Afrika, Eswatini en Mozambique, in deze fantastisch mooie en avontuurlijke reis. U gaat op safari om te zoeken naar wilde dieren, geniet van..