Laden...
14 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg. Een avontuurlijke trip voor de 40+ actieve en gezonde reiziger die houdt van de natuur en het wildlife van Afrika. Tijdens deze reis bezoekt..

16 dagen

Route: begin en einde in Windhoek. Namibië: ‘Africa’s Adventure Playground’! Het land van de genadeloos brandende zon, rode woestijnen met enorme zandduinen en uitgestrekte en verlaten landschappen! Het land van..

23 dagen

Route: Begin en eind Johannesburg. Vanuit Johannesburg gaat u op weg naar de mooiste plekken van Zuidelijk Afrika. U bezoekt wildparken, meren, watervallen en gebieden die uiteenlopen van woestijn, thee..

16 dagen

Route: Johannesburg – Victoria Falls. U bezoekt maar liefst vijf landen tijdens deze avontuurlijke reis: Zuid-Afrika, Eswatini (voorheen Swaziland), Lesotho, Mozambique en Zimbabwe. Deze reis doet zijn naam zeker eer..

16 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg. Een fantastische reis voor de avontuurlijke reiziger naar Botswana; een waar natuur paradijs! Iets wat u zult be-amen als u de Okavango Delta bereikt...

18 dagen

Deze route, met heel veel bezienswaardigheden, start met de Panoramaroute, een overweldigende kennismaking met Zuid-Afrika! In het Kruger National Park staat u voor u het weet tussen een kudde olifanten..

20 dagen

Route: begin in Johannesburg en einde in Kaapstad. Tijdens deze complete, afwisselende en avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika komen alle hoogtepunten aan bod: safari’s in het Krugerpark en Hluhluwe Imfolozi Game..

20 dagen

Route: Kaapstad naar Victoria Falls (omgekeerde volgorde ook mogelijk) U bezoekt tijdens deze fantastische reis vier landen van het Afrikaanse continent. Beginnend in Kaapstad gaat u via de Cederbergen met..

20 dagen

Route: Kaapstad naar Johannesburg. Drie landen in één reis, de wereld in één land… Heeltemal pragtig Suid-Afrika! Met deze reis gaat u kennis maken met de Afrikaanse cultuur, natuur en..

14 dagen

Route: Port Elizabeth naar Johannesburg. Lieflik is het woord dat Afrikaners gebruiken voor “mooi”. U gaat kennismaken met 3 prachtige landen: Zuid-Afrika, Lesotho en Eswatini (voorheen Swaziland). Geniet van wildlife,..

14 dagen

Route: begin en einde in Johannesburg. Combineer het beste van 3 Afrikaanse landen (Zuid-Afrika, Swaziland en Mozambique) in deze fantastisch mooie en avontuurlijke reis. U gaat op safari in de..