Voorstel aanvragen

Luxe safarireis door Botswana en Zimbabwe

Algemene informatie

Luxe safarireis door Botswana en Zimbabwe

Bij deze reis overnacht u in kleinschalige luxe kampen op de mooiste locaties. Tijdens safari’s met open safarivoertuigen, wandelingen door de bush en tochten per boot en mokoro ontdekt u fascinerende wild- en natuurparken in Botswana en Zimbabwe. U overnacht in gebieden vol wilde dieren zoals het Moremi Game Reserve, de Okavango Delta en Hwange National Park. Tussen alle safari’s door overnacht u ook bij de indrukwekkende Victoria watervallen. Dit is een zeer exclusieve reis inclusief maaltijden, drankjes en transfers. Vluchten tussen verschillende kampen zijn eveneens inbegrepen en een unieke kans om deze fascinerende gebieden ook vanuit de lucht te bewonderen.

Route: begin in Maun (Botswana), einde in Vic Falls (Zimbabwe).

 

Specificaties

8097
12 dagen
Moremi Game Reserve, Okavango Delta, Victoria Falls National Park, Hwange National Park
Botswana, Zimbabwe
Victoria Falls
Maun
Victoria Falls
 • Vluchten en transfers tussen de kampen en luchthavens
 • 11 overnachtingen in luxe accommodaties
 • Safari activiteiten vanaf de lodges (game drives, bush walks, boottochten etc)
 • Alle maaltijden en drankjes (excl. premium ingevoerde alcoholische dranken)
 • Wasserette service bij de lodges
 • Vluchten (anders dan hierboven vermeldt) en evt. visa
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Optionele activiteiten (bijvoorbeeld massages)
 • Premium ingevoerde alcoholische drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Conservation en community levy ca USD 15 per persoon per nacht bij alle accommodaties
Transfers, Vliegtuig
Volgens beschrijving
Luxe (safari) lodge
Luxe
Ja
Let op: uw bagage mag maximaal 20 kg wegen (inclusief handbagage/foto-apparatuur). Uitsluitend zachte reistassen toegestaan, geen harde koffers of tassen met wieltjes/frames. Maximale afmeting: 25cm breed, 62cm lang en 30cm hoog. Bij alle accommodaties kunt u gratis gebruik maken van de wasserette service, dus het is niet nodig om veel kleding mee te nemen. Indien u meer weegt dan 110 kg, geeftu dit dan alstublieft aan bij boeking. Er is beperkte bagageruimte in het vliegtuig en het gewicht van de bagage en passagiers is van belang i.v.m. veiligheid. Neem kleding mee in natuurlijke kleuren voor de safari's. Denk aan bescherming tegen de zon en neem ook een warme jas/vest mee voor een eventuele koude avond of ochtend. De tijden voor de vluchten tussen de verschillende kampen worden bij boeking besproken/bevestigd.
Dagprogramma
Dag 1: aankomst Maun en vlucht naar Machaba -

U vertrekt vanaf Maun met een klein vliegtuigje naar het Machaba Camp in het wildrijke Kwai gebied. De Kwai Concession is een gebied van 35.000 hectare in het noord-oostelijke deel van de Okavango Delta en het gebied grenst aan Moremi Game Reserve. De vlucht duurt ongeveer 25-30 minuten en daarna een transfer van 30 minuten met een 4×4 voertuig.

Dit kamp bestaat uit tien luxe tenten aan de Kwai rivier die uitkijken op het Moremi Game Reserve. Vanaf de veranda van uw tent kunt u dagelijks dieren zien die komen drinken. De luxe tenten hebben een en-suite badkamer, zitgedeelte en een buitendouche.De electriciteit voor het kamp wordt verkregen uit zonne-energie en er is tevens een generator aanwezig. Er is een zwembad, souvenirwinkletje, lounge en kleine bibliotheek in het kamp. Het personeel kookt heerlijke maaltijden voor u en deze worden in de buitenlucht bediend (weersafhankelijk).

Het kamp is vernoemd naar de Macahba bomen die hier volop groeien. De vruchten van deze bomen worden het gehele jaar door gegeten door onder andere vogels, bosbokken, apen en zelfs olifanten.

U verblijft hier drie nachten en bij uw verblijf zijn alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd premium ingevoerde alcoholische dranken), lodge activiteiten en gebruik van de wasserette service inbegrepen.

Dag 2-3: Machaba, Moremi Game Reserve -
Dag 4: Machaba - vlucht naar Gomoti Plains -
Dag 5-6: Gomoti Plains -
Dag 7: Gomoti - vlucht naar Kasane - Victoria Falls -
Dag 8: Old Drift Lodge, Victoria Falls -
Dag 9: Vic Falls - Hwange National Park -
Dag 10-11: Verneys Camp, Hwange N.P. -
Dag 12: Hwange - Victoria Falls -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag

Prijzen per persoon op basis van 2 persoonsbezetting.

Neem contact op voor een voorstel voor een afwijkende grootte van uw reisgezelschap.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.

Reviews

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.