Voorstel aanvragen

12 daagse adventure truck reis Namibië Explorer

v.a. 1937/ per persoon
Toevoegen aan reisplan
Algemene informatie

Namibië eplorer

Een avontuurlijke reis door het fascinerende Namibië onder leiding van een deskundige gids. Het land van open vlaktes, schitterende uitzichten en wonderlijke natuur. Een woestijn die eruit ziet als onbewoond. Sterren hemels zoals u nog nooit gezien heeft! Namibie biedt het allemaal.

U reist per adventure truck en overnacht op campings of accommodaties (afhankelijk van uw keuze) onder begeleiding van deskundige leiding!

Namibië is niet alleen het land van de rode zandduinen maar ook van de Kalahari, wilde dieren in het Etosha National Park, eeuwenoude rotstekeningen en Duitse koloniale architectuur. U gaat dit alles en meer zien tijdens deze avontuurlijke rondreis.

 

Specificaties

7074
v.a.€ 1937/ per persoon
12 dagen
Etosha National Park, Namib Naukluft National Park
Namibië
Windhoek, Swakopmund, Lüderitz - Naminus, Keetmanshoop
Windhoek
Windhoek
 • 11 overnachtingen
 • 11 x ontbijt, 11x lunch, 11 x diner
 • Vervoer per adventure truck
 • Professionele gids (2)
 • Activiteiten volgens programma (inclusieve activiteiten)
 • Entreegelden en conservation fees
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering (verplicht)
 • Overnachtingen voorafgaand aan en na afloop van de reis in Windhoek
 • Transfer van en naar de luchthaven van Windhoek
 • Optionele activiteiten
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en fooien (o.a. voor de gidsen)
Adventure truck
Vol pension inclusief activiteiten
Lodge, Guesthouse
Luxe
Ja
Kinderen t/m 7 jaar niet toegestaan. Kinderen van 8 t/m 15 jaar op aanvraag in overleg met de overige deelnemers.
Wij raden u aan om 1 dag voor aanvang van de toer te arriveren in Windhoek. U kunt bij ons deze overnachting en transfers van/naar het vliegveld boeken.

Overige informatie

yes, Yes
maximaal 12
Max. 20 kg in een zachte reistas/koffer (geen harde koffers) en een rugzak voor daguitstapjes.
80 cm breed, 60 cm diep, 30 cm hoog (uw reistas moet hierin passen!)
Engels of Duits (zie vertrekdata)
Engels of Duits
Ja
Nee
Ja
Nee
Dagprogramma
Reisschema -

Dag 1: Windhoek
De reis begint in de hoofdstad van Namibië: Windhoek.  We vertrekken in de ochtend naar Keetmanshoop. In de middag bezoeken we het beroemde Quiver Tree Forest. We genieten van een sunset onder de bomen!

 • Omdat de reis al vroeg vertrekt op deze eerste dag adviseren wij om de dag van te voren alvast aan te komen in Windhoek. Vraag ons naar de mogelijkheden.

  Dag 2: Ais Ais
  Op de 2e dag vertrekken we wederom vroeg richting Giants Play ground om hier de fascineren rotsformaties te bewonderen. Daarna rijden we door naar Ais Ais voor de overnachting.

Dag 3: Luderitz
We starten we de dag met een vroege wandeling door de Fish River Canyon. Een onvergetelijke ervaring voor we verder reizen naar the stad Luderitz.

Dag 4: Kolmanshoop
We reizen verder naar de verlaten ghost town Kolmanshoop.

 

 


Dag 5: Namib Naukluft NP

Een drukke dag vandaag waarbij u dieper de Namib woestijn in gaat. De dag begint met een stop bij Dune 45, de hoogste zandduin in Namibië. Hier kunt u naar de top klimmen voor een adembenemende zonsopgang/ uitzicht. Voor wie deze klim niet ziet zitten, vanaf de grond is het ook prima genieten van de omgeving.

Daarna wordt u met een 4×4 voertuig naar Sossusvlei en Deadvlei gebracht waar u rustig kunt rondkijken en mooie foto’s maken van dit bijzondere landschap: ‘skeletten’ van bomen omgeven door zandduinen.

’s Avonds moet u niet vergeten om naar de imposante sterrenhemel te kijken!

 

 


Dag 6: Swakopmund

We vertrekken vandaag naar Swakopmund. Onderweg zullen we de oudste levende planten (Welwitchia) zien en kunnen we genieten van het Lunar Landscape.

In Swakopmund kunt u kiezen voor een wandeling door het centrum om de gebouwen met Duitse oorsprong te bezichtigen. U vindt hier niet alleen Duitse straatnamen en gebouwen, maar ook traditionele konditoreien (bakkerij/koffietentje) met Duitse lekkernijen.

Dag 7: Skeleton Coast
Onze verkenning van de woestijn begin t met een trip naar het Skeleton Coast National Park.  We zullen de grote kolonie zeehonden bewonderen bij Cape Cross.

Dag 8: Twyfelfontein
We verlaten de kust en gaan het gebied bezoeken van de Twyfelfontein rots uitgravingen en het oude bos in de Kunene regio.

Bij Twyfelfontein vindt u de grootste concentratie aan rotstekeningen van de  Khoi San die meer dan 6000 jaar dit gebied bewoond hebben.

Onderweg stopt u ook bij het ‘Petrified Forest’ waar pre-historische boomstammen die ooit door de rivier werden meegesleept nu als fossielen op de droge grond liggen.

Dag 9: Etosha Park NP
Omgeven door gouden grasvlaktes rijden we het Etosha National Park  park in. Een van de meest bijzondere wildparken van Afrika.

Etosha is een groot wildreservaat waar onder andere leeuwen, neushoorns, luipaarden, olifanten en zebra’s leven. Terwijl u door het park rijdt met de truck, kunt u veel wilde dieren tegenkomen. Eenmaal aangekomen in het kamp kunt u een kijkje nemen bij de waterpoel waar regelmatig dieren komen drinken. Of wellicht wilt u een verfrissend drankje drinken in de bar of een duik in het zwembad nemen op een warme dag. Vergeet vooral niet om weer bij de waterpoel te gaan kijken als het donker wordt/is. De schijnwerpers maken het mogelijk om tot laat in de avond op uw gemak dieren te kijken, een fantastische belevenis! 

Dag 10: Etosha NP
Vandaag staat geheel in het teken van de Afrikaanse natuur en wildlife!. Zintuigen op scherp voor het zoeken naar wilde dieren! U stopt onder andere bij de Etosha Pan en verschillende waterplaatsen. Vanuit de truck heeft u een goed uitzicht en kunt u wilde dieren makkelijker spotten.

’s Avonds in het kamp kunt u weer plaatsnemen op een bankje bij de waterpoel die verlicht is en wellicht neushoorns, leeuwen of ander wild zien dat komt drinken.

Dag 11: Waterberg Plateau
We verlaten Etosha en rijden naar het Waterberg Plateau National Park.  Hier zullen we in de middag een game drive aken op het hooggelegen plateau boven de Kalahari Plains.

U zult hier o.a. een aantal zeldzame antilopes en vogels  kunnen spotten in dit stukje ongerepte natuur.

Dag 12:  Windhoek
Na een relaxt ontbijt vertrekken we richting Windhoek waar onze fantastische rondreis zal eindigen!

Vertrekdata : 11 januari, 8 en 22 februari, 8 maart, 5 en 19 april, 3 en 31 mei, 14 en 28 juni, 26 juli, 9 en 23 augustus, 20 september, 4 en 18 oktober, 15 en 29 november, 13 december 2023 -
Algemene informatie -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag

Prijzen per persoon op basis van 2 persoonsbezetting.

Neem contact op voor een voorstel voor een afwijkende grootte van uw reisgezelschap.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.

Reviews

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *