Luxe reizen Zuidelijk Afrika

Op maatLuxe accommodatiesExclusiviteit

Voor een luxe vakantie bent u in Zuidelijk Afrika aan het juiste adres. Er is ontzettend veel keuze voor reizigers die zoeken naar een exclusieve safari lodge of een boutique hotel op een unieke locatie. Denk hierbij aan een all inclusive lodge tussen de wilde dieren, luxe treinreis, modern hotel met dakterras in hartje Kaapstad, boutique hotel op een wijnlandgoed, golf estate, natuurreservaat of aan de kust. Wij zijn u graag van dienst om een luxe reis door Zuidelijk Afrika  geheel naar uw wensen samen te stellen.

Luxe safari Zuidelijk Afrika

U vindt in Zuid-Afrika vele 5-sterren safarilodges in verschillende delen van het land. Vooral in de privé wildparken in het Greater Krugerpark (zoals Sabi Sands en Timbavati Game Reserve), grenzend aan het wereldbekende Kruger National Park. Dieren kunnen vrij migreren tussen het Krugerpark en deze wildreservaten en de kans om leden van de Big Five te zien in deze parken is vaak erg goed. Voordeel is dat in deze private game reserves geen andere auto’s mogen rondrijden en u dus geen groepen toeristen tegen zult komen. Ook mogen de rangers u ’s avonds als het al donker is, nog rondrijden wat de kans op het zien van nachtdieren vergroot en een spannende ervaring is. Bij de lodges zijn alle maaltijden, geselecteerde drankjes en de safari-activiteiten met deskundige rangers inbegrepen. De luxe lodges zijn erg exclusief met slechts plaats voor een zeer beperkt aantal gasten, dus altijd veel persoonlijke aandacht en privacy. Het personeel legt u graag in de watten en de chefs bereiden heerlijke uitgebreide maaltijden.­­­

Ook in de buurlanden Namibië, Botswana, Mozambique bieden wij luxe lodges aan. En wat dacht u van een strandvakantie op Mauritius als afsluiting van uw safarireis?

 

Neem contact op met 1 van onze Nederlands sprekende reis consulenten voor een advies op maat

  • Lokale kennis en lokaal werkzaam en bereikbaar
  • Lid van SGR
  • Professioneel advies
  • De laagste prijzen als online bedrijf vanuit Zuid-Afrika
  • Geen tussenpersonen

Luxe groepsrondreis Zuid-Afrika

Ook wanneer u liever in een groep reist, kan dit prima op een luxe manier! Kies bijvoorbeeld voor een luxe Adventure Truck reis door Zuid-Afrika, Namibie en/of Botswana, luxe tour per bus(je) of wat dacht u van een klassieke luxe treinreis, met de iconische Rovos Rail treinen of Shongololo Express.

Luxe individuele rondreis Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika en geniet ook onderweg volop van het schitterende landschap terwijl u rondgereden wordt door een betrouwbare chauffeur die deze omgeving uitstekend kent. Een luxe individuele rondreis kan op oneindig veel manieren worden samengesteld aan de hand van uw wensen. Ook kunt u dit combineren met lokale vluchten om rijafstanden te verkleinen en meer tijd op uw bestemming door te brengen. Deze zogenaamde fly drive reizen geven u de mogelijkheid om in korte tijd de mooiste plekken van Zuid-Afrika en buurlanden te bezoeken. Wij helpen u graag om een luxe individuele rondreis langs de mooiste plekken van zuidelijk Afrika te plannen.

Interesse?

Mijn wensenlijst

Onderstaande wensenlijst wordt meegestuurd met uw aanvraag. Op basis hiervan kunnen we voor u een voorstel maken wat aansluit bij uw wensen.

Andere interessante pagina's