Lies vanden Schrieck
Travel Consultant

In 2011 ging ik voor de eerste keer naar Zuid-Afrika op reis: met een georganiseerde groepsreis ging ik van Johannesburg naar Kaapstad langs alle hoogtepunten. Dit was een onvergetelijke ervaring! Sindsdien ben ik elk jaar terug geweest om elke keer weer een ander stukje te ontdekken.

In 2014 deed ik vier maanden vrijwilligerswerk in Johannesburg en toen ging de bal pas echt aan het rollen want een jaar later greep ik de kans om een jaar lang in de prachtige Wild Coast van Zuid-Afrika te gaan werken. Zoals de typische vakantieverhalen dan gaan, kwam ik hier de (Zuid-Afrikaanse) man van mijn dromen tegen. Na bijna drie jaar in de schitterende natuur van de Wild Coast verbleven te hebben, verhuisden we naar Kaapstad en daar werden we de trotse ouders van een dochtertje. Twee jaar later mochten we een broertje verwelkomen en verhuisden we naar de wat landelijker regio langs de beroemde R62.

Doorheen de jaren heb ik al heel veel bijzondere plekjes in Zuid-Afrika leren kennen maar dit land biedt zoveel moois, dat er altijd wel weer een nieuw pareltje te ontdekken valt! Via mijn werk bij de Zuid-Afrika Specialist kan ik mijn liefde voor Zuidelijk Afrika delen en de mooiste routes en reizen uitwerken om u een onvergetelijke tijd in dit prachtige land te bezorgen.