Schotia Game Reserve

Schotia is het oudste privé wildreservaat in de Oost Kaap en hier geniet u van Afrika op haar mooist. Met gidsen die kennis hebben van het gebied en de wilde dieren, zult u hier een nooit te vergeten safaritocht meemaken. Schotia Game Reserve is malariavrij en heeft meer dan 40 soorten zoogdieren. Het was het eerste privé park waar de leeuwen vrij rondlopen en er is een zeer grote kans dat u ze hier gaat zien. De 25 jaar lange safari ervaring zorgt voor een relaxte en zeer interessante safaritrip.

In Schotia kunt u met een ranger, in een open 4×4 safari voertuig, de prachtige natuur in op zoek naar de Big Five. Naast hun majestueuze leeuwen, vindt u er buffels, zebra’s, krokodillen, jakhalzen, nijlpaarden, giraffen, struisvogels en vele soorten antilopes.

Schotia grenst aan de westzijde van het Addo Elephant National Park, met het grote voordeel van een privé park. De mogelijkheid om dicht bij de dieren te komen zodat u in alle rust kennis kunt maken met het dierenleven van Afrika. De avond game drive laat u kennis maken met de nachtelijke geluiden van de bush en beelden wanneer deze gevangen worden in een spotlicht.

De maaltijd is een avontuur op zich als u samen met uw ranger aanschuift voor een heerlijk traditioneel Zuid-Afrikaans diner bij de Boma. De met riet gedekte Boma, het kampvuur en de Schotia bomen geven de plek een knusse sfeer. Maar echt sfeer verhogend zijn natuurlijk de geweldige verhalen die hier dan de ronde doen.

Schotia Game Reserve is malariavrij en heeft meer dan 40 soorten zoogdieren. Het was het eerste privé park waar de leeuwen vrij rondlopen en er is een zeer grote kans dat u ze hier gaat zien. De 25 jaar lange safari ervaring zorgt voor een relaxte en zeer interessante safaritrip.

Schotia is op korte afstand gelegen van Port Elizabeth, Addo en Grahamstown.

Toevoegen aan reisplan