Snorkelen met zeeleeuwen in Kaapstad

Algemene informatie

Een leuke en unieke activiteit vanuit Kaapstad is het snorkelen met zeeleeuwen. Net voorbij Camps Bay, bij Oudekraal leeft een Cape Fur Seal kolonie waar u met de zeeleeuwen kunt snorkelen. Voor deze trip heeft u geen snorkel ervaring nodig; u dient uiteraard wel te kunnen zwemmen. De tour duurt in totaal 2,5 uur waarvan u 30 minuten in het water bent met de zeeleeuwen.

Snorkel materiaal is inclusief, neem wel uw zwemkleding, een handdoek, pet, zonnebril en zonnebrand mee. Indien u snel zeeziek wordt, is het handig om medicijnen tegen zeeziekte mee te nemen.

Het kan voorkomen dat de zee te ruig is voor de excursie. In dit geval zullen we naar alternatieve data kijken. Is dit niet mogelijk, volgt er een terugbetaling via ons, echter berekenen wij € 25,- administratiekosten.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

 

Specificaties

7334
v.a.€ 72
Halve dag
Dagelijks, bij minimaal 4 personen en weersafhankelijk
Niet inbegrepen
Niet inbegrepen
West-Kaap
V&A Waterfront
V&A Waterfront
Vanaf 10 jaar
  • Tocht per speedboot
  • Briefing over de zeeleeuwen en het gebruik van het materiaal
  • Een kop warme chocolademelk en koekjes
  • Een flesje water
  • Gebruik van snorkelmateriaal
  • Transfer naar en van V&A Waterfront
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
Dagprogramma
Programma -

Dit avontuur start bij het V&A Waterfront. Na dat u een informatieve briefing heeft gehad over de zeeleeuwen en het gebruik van snorkelmateriaal, stapt u aan boord van een speedboot en vaart naar Oudekraal, net voorbij Camps Bay. Hier leeft een Cape Fur Seal kolonie. Onderweg naar de zeeleeuwen kolonie heeft u de kans om dolfijnen en misschien zelfs walvissen (juli-november) te spotten! Eenmaal aangekomen trekt u uw wetsuit aan en springt in het water om maar liefst 30 minuten te snorkelen samen met de zeeleeuwen. Deze dieren zijn van nature erg nieuwsgierig. Grote kans dus dat ze u even komen bekijken! Kijk hoe sierlijk zij zich kunnen voortbewegen. Vergeet uw onderwater camera niet mee te nemen!

De beste tijd van het jaar voor het maken van deze excursie is in de Zuid-Afrikaanse zomermaanden (oktober t/m april).

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's