Bezoek aan Lesedi Cultural Village

Algemene informatie

Lesedi Cultural Village geeft bezoekers de mogelijkheid om op een leuke, ongedwongen manier meer informatie te verkrijgen over de verschillende culturen en tradities van de mensen van Zuid-Afrika. De volgende stammen zijn vertegenwoordigd in Lesedi: Xhosa, Zulu, Basotho, Ndebele en Pedi. Leer meer over hun geschiedenis, tradities, dagelijks leven en bekijk de verschillende huisjes. U wordt getrakteerd op zang, dans en een zeer uitgebreid Afrikaans lunchbuffet! Deze tour vertrekt vanuit Johannesburg en duurt ongeveer 6 uren.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

 

Specificaties

7273
v.a.€ 97
Hele dag
Dagelijks rond 09.00 uur
Vanaf Johannesburg
Inbegrepen
Gauteng
Johannesburg
Johannesburg
Alle leeftijden
  • Transfer vanaf Johannesburg
  • Bezoek aan Lesedi Cultural Village inclusief lunchbuffet bij Nyama Choma
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Fooi gids
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes
Dagprogramma
Dagprogramma -

Geniet van deze authentieke Afrikaanse belevenis in Lesedi Cultural Village. U wordt meegenomen naar Lesedi wat gelegen is op zo’n 40 minuten rijden vanaf Johannesburg. Lesedi is gelegen in het gebied dat bekend staat als de Cradle of Humankind, de wieg van de mensheid. Lesedi geeft u een belevenis die u nergens anders vindt. U maakt kennis met leden van maar liefst 5 verschillende Afrikaanse stammen, hun leefgewoontes en gebruiken. De stammen die vertegenwoordigd zijn in Lesedi Cultural Village zijn: Xhosa, Zulu, Pedi, Basotho en Ndebele. Allen hebben een eigen ‘dorpje’ bij Lesedi waar u kunt rondkijken.

Luister naar traditionele muziek die gespeeld wordt en luister naar de fascinerende verhalen van de mensen van Lesedi. U zult onder andere traditionele dans zien en een Zuid-Afrikaanse tribal get-together. Zeer interessant is het bezichtigen van de verschillende ‘woningen’, van traditionele beehives gemaakt van gevlochten gras en riet tot prachtig beschilderde en kleurrijke rondavels.

U bezoekt het Nyama Choma restaurant wat Great African Feast (groot Afrikaans feest) betekent, en dat is een uitstekend gekozen naam! Bij dit Afrikaanse lunchbuffet heeft u een grote keuze uit Afrikaanse gerechten waaronder krokodil en struisvogel. Het restaurant heeft 3 verschillende thema-ruimtes: Noord Afrika, Oost Afrika en Zuid Afrika.

Deze dagtour vertrekt rond 09:00 uur vanuit Johannesburg (u kunt opgehaald worden bij uw accommodatie in Johannesburg). De excursie duurt ongeveer 6 uren, lunch is inbegrepen.

Deze excursie kunt u boeken in combinatie met andere reismogelijkheden uit ons totale reisaanbod

Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's