Laden...
6 dagen

Een zeer verrassende trip! Maak tijdens dit reisonderdeel uitgebreid kennis met het kleine koninkrijk eSwatini. De meeste toeristen gebruiken eSwatini als een stopover van het Krugerpark naar Kwazulu Natal en verlaten..

Comfort reizen, Meest gekozen, Natuur, Safari
6 dagen

Een zeer verrassende trip! Maak tijdens dit reisonderdeel uitgebreid kennis met het kleine koninkrijk eSwatini. De meeste toeristen gebruiken eSwatini als een stopover van het Krugerpark naar Kwazulu Natal en..

Budget reizen, Natuur, Safari
Halve dag

Tijdens deze 2,5 uur durende safari per open Land Rover gaat u samen met de Swazi-gids op zoek naar wilde dieren in het Hlane Royal National Park. Houdt uw camera..

Natuur, Safari
Halve dag

Geniet van de verschillende landschappen die Mlilwane Game Reserve rijk is en van de prachtige dieren en vogels in het gebied. Een grote verscheidenheid aan bokken en antilopes kunt u..

Natuur, Safari
Halve dag

Wilt u meer weten over het Mlilwane Game Reserve en haar dieren, vogels en planten? Maak dan een game-drive in een open safarivoertuig met een ervaren Swazi-gids en spot krokodillen,..

Natuur, Safari
Halve dag

Een bezoek aan Eswatini is niet compleet zonder een bezoek aan een traditioneel Swati-dorp. Tegen de grens met het Mlilwane Wildlife Sanctuary ligt het Swati-dorp Umphakatsi dat u kunt bezoeken..

Cultuur
Halve dag

Op de rug van een prachtig paard zult u zich één voelen met de natuur van Mlilwane Game Reserve. Maak een game-drive te paard tussen de zebra’s, kudu’s, wildebeesten, springbokken..

Actief, Safari