Laden...
Dagtrip op motor met zijspan door de Wijnlanden!
Hele dag

Dag trip per motor met zijspan door de wijnlanden! Wat een fantastische manier om de wijnlanden te verkennen! U wordt door een chauffeur op motor met zijspan rondgereden! Nadat u..

Actief, Avontuurlijk
Motor met zijspan excursie!

Unieke city trip op motor met zijspan! In ca. 2 uur wordt u op unieke wijze door Kaapstad en de Atlantische kust gereden. Namelijk per motor met zijspan!   U..

Actief, Avontuurlijk
Hele dag

Swartberg Mountain & Prince Albert Eco- and Khoi Cultural tour. U zult een fantastische dag beleven als u deze avontuurlijke excursie reserveert! U vertrekt vanuit Oudtshoorn naar de spectaculaire Swartberg..

Bezienswaardigheden, Natuur
Halve dag

‘Hop on’ de bus in het oude centrum van Hermanus en krijg tijdens deze 90 minuten durende rit meer inzicht in de rijke geschiedenis en culturele diversiteit van de regio!..

Bezienswaardigheden
3 dagen

Aan de bekende Garden Route Coast, met op de achtergrond de indrukwekkende Langeberg Mountain Range ligt de Garden Route Game Lodge. Dit malariavrije safaripark ligt op slechts 3,5 uur rijden..

Meest gekozen, Natuur, Safari
Halve dag

Route: start en einde in Stellenbosch/Franschhoek. Uw wandeling begint om 09.00 uur en eindigt rond 13.00 uur. Aangezien u zo’n 10 tot 20 km zult wandelen, is een goede conditie..

Actief, Culinair
Halve dag

Waarschijnlijk kent bijna iedereen wel de iconische Tafelberg. Eén van de zeven Wereldwonderen. Maar wat maakt de Tafelberg nu zo bijzonder? Het is voornamelijk de bijzondere vorm die aan een..

Actief, Bezienswaardigheden
Hele dag

Route: begin en einde in Hermanus. Flexibiliteit en vrijheid. Dat zijn de twee belangrijkste woorden wanneer wij deze excursie willen beschrijven! De voertuigen van de Hermanus Wine Hoppers rijden de..

Culinair
Halve dag

Een bijzondere ervaring is deze wandeling door de township Kayamandi (bij Stellenbosch) met een gids die hier geboren en getogen is. Een exclusief kijkje in het leven van alledag in..

Culinair, Cultuur
Halve dag

Stellenbosch is een pittoresk en prachtig historisch stadje tussen de wijnlanden. Tijdens deze rustige wandeling van twee kilometer ziet u historische gebouwen en interessante kunstwerken. Onderweg stopt u om de..

Bezienswaardigheden, Culinair
Hele dag

Excursie vanuit Kaapstad. Zie de ‘Moederstad’ in één dag! Tijdens deze privé-excursie ziet u de hoogtepunten van Kaapstad. Zo ziet u o.a. de iconische Tafelberg, Signal Hill, de Company Gardens..

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur
Halve dag

Stellenbosch is de op één na oudste stad van Zuid-Afrika, opgericht 1679. Dit universiteitsstadje heeft romantiscnhe straatjes met prachtige eikenbomen, een rijke geschiedenis en een diversiteit aan architectuur. Deze wandeling met..

Bezienswaardigheden, Culinair, Meest gekozen