4 daagse georganiseerde safari naar het Krugerpark!

Algemene informatie

De provincie Mpumalanga kent een fantastische natuurlijke schoonheid en tijdens dit reisonderdeel gaat u een deel daarvan ontdekken. Onderweg naar Hazyview zal uw gids u een aantal van de topattracties langs de Panorama Route laten zien. U overnacht in het dorpje Hazyview dat op steenworp afstand van het Kruger National Park ligt. U maakt twee keer een volle dag game drive en één keer een ochtend game drive samen met uw ranger. Met vele mooie foto’s keert u weer terug naar Johannesburg.

Dit reisonderdeel kunt u b.v. uitstekend combineren met een bezoek aan Kaapstad en omgeving!
De reis is ook mogelijk als 3 daagse of 5 daagse. Maximaal 9 personen. U kunt de reis ook als prive tour boeken. Prijzen hiervoor op aanvraag.

Specificaties

8034
v.a.€ 738
4 dagen
Dagelijks, op basis van beschikbaarheid
Inbegrepen
1 x
Mpumalanga
Johannesburg
Johannesburg
Vanaf 8 jaar
 • 3 overnachtingen in tweepersoons kamer met en-suite badkamer
 • Transfer vanaf OR Tambo luchthaven of accommodatie in de buurt
 • Begeleiding van deskundige gids/ranger
 • 3 x ontbijt, 1 x lunch, 3 x diner
 • 2x volle dag game drive, 1x ochtend game drive, water tijdens game drives
 • Entreegelden en conservation fees
 • Vluchten en evt. visum
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en fooien (bijv. voor de gids)
 • Eventuele overnachtingen voor en/of na de reis
 • Optionele activiteiten
Dagprogramma
Dag 1: Johannesburg - Panorama Route -

Tussen 06:00 en 06:45 uur wordt u opgehaald bij uw accommodatie in de buurt van de luchthaven ( gratis transfer binnen 5 km radius vanaf de luchthaven).

Tussen 06:45 – 07:00 uur wordt u opgehaald bij de shuttle / bus terminal op de luchthaven van OR Tambo international.

Note: Wij kunnen voor u een accommodatie reserveren voorafgaand aan de reis b.v. Outlook Lodge OR Tambo. Een dag voor vertrek wordt een meer exacte ophaaltijd aan u doorgegeven.

U vertrekt vervolgens om 07:15 uur gelijk naar Hazyview waar u de komende nachten zult verblijven. Onderweg kunt u al genieten van (een deel) van de Panoramaroute. U arriveert tegen 12:00 uur bij uw accommodatie.

U krijgt een lichte lunch alvorens u vertrekt voor uw eerste middag safari! De gids gaat met u op zoek naar zebra, giraffe en antilope soorten en wellicht ziet u al 1 van de Big Five! Tegen het einde van de middag arriveert u weer bij uw accommodatie waar een heerlijk diner op u wacht!

De overnachtingen vinden plaats bij een uitstekende accommodatie in het dorpje Hazyview niet ver buiten de hekken van het Krugerpark. U overnacht in tweepersoonskamers voorzien van een en-suite badkamer en airconditioning. Uw accommodatie voor deze trip kan zijn Sanbonani Resort of Umbhaba Lodge  (afhankelijk van beschikbaarheid). Beide accommodaties zijn van prima kwaliteit en hebben een zwembad, restaurant en bar.

Dag 2-3: Krugerpark -
Dag 4: Krugerpark - Johannesburg -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's