Gondwana Pioneer Trail wandeltocht nabij Mosselbaai

Algemene informatie

Gondwana Game Reserve heeft een prachtige 4-daagse wandeltocht voor u samengesteld! De route gaat dwars door het ‘Big Five’, malaria-vrije privé reservaat. U overnacht drie nachten in ’tented fly camps’ op verschillende plekken in het reservaat. De tenten worden voor u opgezet en uw bagage wordt tussen de kampen voor u vervoerd. U draagt alleen uw eigen dagrugzak.

Elk kamp bestaat uit vier opgezette tenten met vaste bedden, ensuite badkamers en een overdekt zitje buiten de tent. De kampen beschikken verder over een lounge tent, een boma en ’s avonds een kampvuur. Maximaal 8 personen.

 

Specificaties

7860
v.a.
4 dagen
Iedere dinsdag en vrijdag in de maanden oktober t/m april.
ja
West-Kaap
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Vanaf 12 jaar.
  • 3 overnachtingen in Tented Fly Camps in een tent met twee eenpersoonsbedden of een kingsize bed, eigen badkamer en overdekt zitje buiten de tent
  • 3x ontbijt, 3x lunch, 3x afternoon tea en 3x diner en drankjes
  • 1x sundowner game-drive op dag 1
  • 3x game-drives
  • Vluchten en evt. visum
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Vervoer naar en van het Gondwana Game Reserve
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
Dagprogramma
Dag 1 -

Vandaag arriveert u in het Gondwana Game Reserve, checkt in en geniet van de lunch. U ontmoet uw ’trail team’ en kunt uw vragen stellen. Het team bestaat uit een ‘camp assistent’ en twee gidsen en zal de gehele tocht tot uw beschikking staan. Nadat u heeft genoten van uw lunch en bent ingecheckt, ontvangt u van uw gids een tas. Hier kunt u spullen in doen die u de komende dagen nodig heeft. Uw overige bagage kunt u achterlaten bij de lodge. Tevens ontvangt u een dagrugzakje, waterflessen, eventuele wandelstokken etc.

Het is tijd om te gaan! Het avontuur gaat beginnen. U wordt in een open 4×4 safarivoertuig naar het eerste tented fly camp gebracht waar u in de middag arriveert. Wellicht spot u onderweg al uw eerste dieren!

Geniet eerst van een afternoon tea in het kamp alvorens u op pad gaat voor een sundowner game-drive. U rijdt naar een mooie plek in het reservaat en onder het genot van een drankje en een snack ziet u de prachtige zonsondergang. In het donker rijdt u terug naar het kamp. Dit is een heel bijzondere ervaring, want in het donker waant u zich in een heel andere wereld. U hoort allerlei geluiden die u overdag niet hoort en ziet (hopelijk) veel dieren die u overdag niet ziet! Eenmaal terug in het kamp dineert u rond het kampvuur en krijgt u meer inlichting over de volgende dag.

Dag 2-3 -
Dag 4 -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's