Safari naar Inverdoorn Game Reserve

Algemene informatie

Inverdoorn ligt op circa 3,5 uur rijden van Kaapstad en beslaat een gebied van 10.000 hectare. In het gebied leven honderden verschillende vogels en meer dan 1200 dieren van 28 verschillende soorten waaronder leeuwen, cheetahs, wildebeesten, zebra’s, neushoorns, buffels, giraffes, steenbokken, impala’s en caracals.

U verblijft in een 4 sterren Lodge kamer. Tegen een meerprijs is een upgrade naar 4 sterren Tankwa chalet of 5 sterren Ambassador chalet of Ambassador suite mogelijk. Wanneer u op zoek naar ultieme luxe is een upgrade naar het Kuganha Tented Camp in het reservaat uw place to be. Voor alle accommodatie typen geldt dat alle maaltijden (exclusief drankjes) en twee game-drives zijn inbegrepen.

De game-drives in het reservaat worden uitgevoerd met 4×4 Landrovers en u wordt altijd begeleid door een deskundige gids die u alles kan vertellen over de grote verscheidenheid aan wild in het reservaat. In het gebied leven honderden verschillende soorten vogels en meer dan 1200 dieren van 28 verschillende soorten waaronder leeuwen, cheetahs, wildebeesten, zebra’s, neushoorns, buffels, giraffes, steenbokken, impala’s en caracals.

Het reservaat heeft een cheetah rehabilitatieprogramma met als doel de instandhouding van de cheetah in het wild. Let wel, interactie met de dieren is niet toegestaan aangezien dit niet bijdraagt aan het welzijn van de dieren.

Het restaurant serveert u gerechten uit de Afrikaanse en Franse keuken en de chefs maken gebruik van organische ingrediënten.

Natuurlijk kunt u ook meerdere nachten in het Inverdoorn Game Reserve verblijven om nog meer te genieten van dit bijzondere stukje Afrikaanse natuur en de fantastische accommodaties.

Let op: U kunt deze excursie uitsluitend boeken in combinatie met een meerdaags reisarrangement uit ons programma.

Specificaties

7221
v.a.€ 148
2 dagen
Dagelijks
Niet inbegrepen
West-Kaap
Inverdoorn Private Game Reserve
Inverdoorn Private Game Reserve
Alle leeftijden (kinderen jonger dan 4 jaar mogen niet mee op game-drives, babysitter mogelijk tegen betaling. Minimum leeftijd bij Kuganha Tented Camp is 16 jaar)
  • 1 overnachting in een 4*lodge kamer (andere kamertypes zijn ook mogelijk, vraagt u ons naar de mogelijkheden)
  • 1x ontbijt, 1x lunch en 1x diner
  • 2 game-drives
  • Vluchten en evt. visum
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Optionele activiteiten
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Drankjes
  • Eigen transport van/naar de lodge, autohuur
  • Meerprijs voor evt. kamerupgrade
Dagprogramma
Dag 1: -

Vanaf 12:30 uur kunt u inchecken en staat er een welkomst drankje en een heerlijke lunch voor u klaar (niet later dan 14:00 uur). Na de lunch heeft u gelegenheid om te ontspannen op uw kamer, bij het zwembad of om de omgeving te verkennen. Rond 16.00 uur (in de wintermaanden om 15.30 uur) staat er een heerlijke afternoon tea voor u klaar.

Aan het einde van de middag, rond 17.00 uur (in de wintermaanden rond 16.30 uur) wordt u door een van de gidsen meegenomen in een grote 4×4 Landrover voor een ca. drie uur durende game-drive. Bij terugkomst heeft u tijd om u op te frissen en te genieten van een drankje in de boma alvorens het diner wordt geserveerd om 20.00 uur (in de wintermaanden om 19.30 uur).

Dag 2: -
Kamertypes -
Tarieven

Tarieven


R
p.o.a. = Prijs op aanvraag
Foto's