Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Virgin Atlantic ERV 16

Omschrijving

Virgin Atlantic biedt vluchten aan naar Johannesburg en Kaapstad vanaf Amsterdam of Brussel met een overstap in Londen, een combinatie van deze vluchten is mogelijk. Voor doorverbindingen binnen Zuid-Afrika kunnen wij binnenlandse vluchten voor u reserveren indien gewenst.

De VS vluchten (en alle andere vluchten en maatschappijen) kunt u zelf  zoeken en boeken via onze zoek en boek machine.

Wilt u liever dat wij de vluchten voor u verzorgen dan is dit eveneens mogelijk. Wij berekenen voor het verzorgen van intercontinentale  vluchten €  25 per persoon per ticket.  

Voor meer informatie over Virgin Atlantic, klik hier.

Virgin Atlantic biedt het hele jaar door dagelijks vluchten aan van Amsterdam of Brussel naar Johannesburg met een overstap in Londen. De vluchten van Amsterdam of Brussel naar Londen worden uitgevoerd door British Airways of SN Brussels airlines. Naar Kaapstad biedt Virgin dagelijks vluchten aan  in de periode van eind oktober tot eind maart. Tussen eind maart en eind oktober worden de vluchten uitgevoerd met een extra overstap in Johannesburg.

Vanaf Londen naar Zuid-Afrika worden de vluchten uitgevoerd met een airbus A-340. Drankjes en maaltijden aan boord zijn gratis en u heeft de beschikking over een personal video screen met een ruime keuze aan films en muziek. Alle vluchten tussen Londen en Zuid-Afrika en vice versa worden uitgevoerd als nachtvlucht.

U kunt bij Virgin Atlantic vanaf 90 dagen voor vertrek uw stoelen reserveren. Ook biedt Virgin u de mogelijkheid om tegen betaling stoelen met extra beenruimte te reserveren. Voor meer  informatie over het reserveren van stoelen, klik hier.

U mag bij Virgin Atlantic 1 stuks ruimbagage meenemen van 23 kg. Ook mag u een golftas tot 23kg gratis vervoeren. Houdt u er wel rekening mee dat bovengenoemde regeling alleen geldt op de vluchten van Virgin en dit niet geldt voor de aansluitende vlucht binnen Europa. Reserveer het vervoer van uw golftas tenminste 48 uur voor vertrek. Voor meer informatie over bagage klik hier.

Virgin Atlantic biedt u de mogelijkheid vanaf 24 uur voor vertrek online in te checken op hun website.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.