Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Turkish Airlines ERV 12

Omschrijving

Turkish Airlines TK biedt dagelijks vluchten aan naar Johannesburg en Kaapstad met een overstap in Istanbul, een combinatie van deze vluchten is mogelijk. Voor doorverbindingen binnen Zuid-Afrika kunnen wij binnenlandse vluchten voor u reserveren indien gewenst.

De TK vluchten (en alle andere vluchten en maatschappijen) kunt u zelf  zoeken en boeken via onze zoek en boek machine.

Wilt u liever dat wij de vluchten voor u verzorgen dan is dit eveneens mogelijk. Wij berekenen voor het verzorgen van intercontinentale  vluchten €  25 per persoon per ticket.

Voor meer algemene informatie over Turkish Airlines, klik hier.

Turkish Airlines biedt het hele jaar door dagelijks vluchten aan naar Johannesburg en Kaapstad met een overstap in Istanbul. Een combinatie van tarieven (bijv. heen van Amsterdam naar Kaapstad en terug van Johannesburg naar Amsterdam) is  mogelijk. De vluchten van Istanbul naar Kaapstad zijn met een tussenlanding in Johannesburg.

Vanaf  Istanbul naar Johannesburg en Kaapstad worden de vluchten uitgevoerd met de airbus A-330. Drankjes en maaltijden aan boord zijn gratis en u heeft een de beschikking over een personal video screen met een ruime keuze aan films en muziek.. Alle vluchten tussen Istanbul en Zuid Afrika en vice versa worden uitgevoerd als nachtvlucht.

Turkish Airlines is lid van de Star Alliance en al meerdere malen gekozen tot beste Europeesche luchtvaartmaatschappij.

U kunt bij Turkish airlines uw stoel reserveren bij check-in. Voor meer  informatie over het reserveren van stoelen, klik hier.

U mag bij Turkish Airlines in de economy class  1 stuk ruimbagage (L+b+H=158cm) van 30 kg meenemen. Ook is het toegestaan kosteloos een golftas mee te nemen bestaande uit 1 set golfclubs en 1 set schoenen. Reserveer het vervoer van uw golftas bij boeking. Voor meer informatie over bagage klik hier.

Turkish Airlines biedt u de mogelijkheid om vanaf 24 uur voor vertrek online in te checken op hun website.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.