Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Swiss air ERV 14

Omschrijving

Swiss biedt vluchten aan naar Johannesburg en Kaapstad met een overstap in Zürich, een combinatie van deze vluchten is mogelijk. Voor doorverbindingen binnen Zuid-Afrika kunnen wij binnenlandse vluchten voor u reserveren indien gewenst. De Swiss Air vluchten (en alle andere vluchten en maatschappijen) kunt u zelf  zoeken en boeken via onze zoek en boek machine.

Wilt u liever dat wij de vluchten voor u verzorgen dan is dit eveneens mogelijk. Wij berekenen voor het verzorgen van intercontinentale  vluchten €  25 per persoon per ticket. 

Voor meer algemene informatie over Swiss air, klik hier.

Swiss biedt het hele jaar door dagelijks vluchten aan naar Johannesburg met een overstap in Zürich. Van oktober tot mei vliegt Swiss 2 maal per week vanaf  Zürich naar Kaapstad en buiten deze periode met een extra overstap in Johannesburg.  Een combinatie van tarieven (bijv. heen van Amsterdam naar Kaapstad en terug van Johannesburg naar Amsterdam) is  mogelijk.

Vanaf Zürich naar Johannesburg worden de vluchten uitgevoerd met de airbus A-340. Vanaf Zürich naar Kaapstad worden de vluchten uitgevoerd door dochtermaatschappij Edelweiss met de airbus A-330. Drankjes en maaltijden aan boord zijn gratis en u heeft een ruime keuze aan films en muziek.. Alle vluchten tussen Zürich en Johannesburg en vice versa worden uitgevoerd als nachtvlucht.

Swiss is lid van de Star Alliance. Het is mogelijk om de vluchten van Swiss en Lufthansa te combineren, bv de heenreis met Swiss en de terugreis met Lufthansa.

U kunt bij Swiss direct na ticket uitgifte uw stoelen reserveren. Voor meer informatie over het reserveren van stoelen, klik hier .

U mag bij Swiss in de economy class 1 stuks ruimbagage (L+B+H=158cm) meenemen van 23 kg. In plaats van 1 koffer mag u een golftas met een gewicht tot 23 kg meenemen. Weegt uw golftas meer, of neemt u uw golftas bovenop de standaard bagagevrijstelling mee, dan betaalt u een overbagagetarief. Reserveer het vervoer van uw golftas tenminste 48 uur voor vertrek. Voor meer informatie over bagage klik hier.

Swiss biedt u de mogelijkheid om vanaf 24 uur voor vertrek online in te checken op hun website.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.