Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

South African Airways ERV 04

Omschrijving

SA biedt dagelijks vluchten aan naar Johannesburg met een overstap in Londen of Frankfurt of München, een combinatie van deze vluchten is mogelijk. Indien u naar Kaapstad wilt vliegen maakt u altijd een stopover in Johannesburg. Voor andere  doorverbindingen binnen Zuid-Afrika kunnen wij binnenlandse vluchten voor u reserveren indien gewenst.

De SA vluchten (en alle andere vluchten en maatschappijen) kunt u zelf  zoeken en boeken via onze zoek en boek machine.

Wilt u liever dat wij de vluchten voor u verzorgen dan is dit eveneens mogelijk. Wij berekenen voor het verzorgen van intercontinentale  vluchten €  25 per persoon per ticket.epubliceerde tarieven zijn incl. alle belastingen en toeslagen en op basis van beschikbaarheid in de goedkoopste boekingsklasse. Als service kunnen wij voor u geheel kosteloos en vrijblijvend vluchten in optie nemen. U heeft ondertussen rustig de tijd uw reis verder uit te zoeken aan de hand van een van de vele reismogelijkheden.  

Voor meer algemene informatie over South African Airways, klik hier.

South African Airways biedt het hele jaar door dagelijks vluchten aan vanaf Amsterdam of Brussel naar Johannesburg met een overstap in Frankfurt, München of Londen. De vluchten vanaf Amsterdam en Brussel naar Frankfurt, München of Londen worden uitgevoerd door British Airways of Lufthansa.

SAA heeft een uitgebreid netwerk binnen Zuid-Afrika en de regio die voor speciale tarieven gecombineerd kunnen worden met de vluchten van Europa naar Johannesburg.

Vanaf Londen, Frankfurt en München naar Johannesburg worden de vluchten uitgevoerd met een airbus A-340. Drankjes en maaltijden aan boord zijn gratis en u heeft de beschikking over een ruime keuze aan films en muziek. Alle vluchten tussen Europa en Johannesburg en vice versa worden uitgevoerd als nachtvlucht.

SAA is lid van de Star Alliance en is al enkele jaren uitgeroepen tot beste Afrikaanse luchtvaartmaatschappij.

U mag bij South African Airways bij zowel internationale als lokale vluchten 1 stuks ruimbagage meenemen van 23 kg. Ook mag u een golftas tot 20 kg gratis vervoeren. Houdt u er wel rekening mee dat bovengenoemde regeling alleen geldt op de vluchten van South African Airways en dit niet geldt voor de aansluitende vlucht binnen Europa en of Zuid-Afrika. Reserveer het vervoer van uw golftas tenminste 48 uur voor vertrek. Voor meer informatie over bagage klik hier.

U kunt bij SAA nadat uw ticket is geprint direct uw stoelen reserveren. Voor meer informatie over het reserveren van stoelen klik hier.

SAA biedt u de mogelijkheid vanaf  24uur voor vertrek online in te checken op hun website.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.