Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Lufthansa ERV 11

Omschrijving

LH Lufthansa biedt vluchten aan naar Johannesburg en Kaapstad met een overstap in Frankfurt of München, een combinatie van deze vluchten is mogelijk. Voor doorverbindingen binnen Zuid-Afrika kunnen wij binnenlandse vluchten voor u reserveren indien gewenst.

De LH vluchten (en alle andere vluchten en maatschappijen) kunt u zelf  zoeken en boeken via onze zoek en boek machine.

Wilt u liever dat wij de vluchten voor u verzorgen dan is dit eveneens mogelijk. Wij berekenen voor het verzorgen van intercontinentale  vluchten €  25 per persoon per ticket. Wilt u liever direct uw vlucht boeken, klik hier.

Voor meer algemene informatie over Lufthansa, klik hier.

Lufthansa biedt het hele jaar door dagelijks vluchten aan naar Johannesburg met een overstap in Frankfurt. Van eind oktober tot eind maart vliegt Lufthansa rechtstreeks vanaf München naar Kaapstad en buiten deze periode met een extra overstap in Johannesburg.  Een combinatie van tarieven (bijv. heen van Amsterdam naar Kaapstad en terug van Johannesburg naar Amsterdam) is  mogelijk.

Vanaf Frankfurt naar Johannesburg worden de vluchten uitgevoerd met de nieuwste airbus A-380. Drankjes en maaltijden aan boord zijn gratis en u heeft de beschikking over een personal video screen met een ruime keuze aan films en muziek.. Alle vluchten tussen Duitsland en Zuid Afrika en vice versa worden uitgevoerd als nachtvlucht.

LH is lid van de Star Alliance. Het is mogelijk om de vluchten van Lufthansa en Swiss te combineren, b.v. de heenreis met Lufthansa en de terugreis met Swiss. 

U kunt bij Lufthansa direct na ticket uitgifte uw stoelen reserveren. Voor businessclass en sommige economy class tarieven is het direct reserveren van stoelen kostenloos. Voor de overige economy class tarieven is het mogelijk tegen betaling direct na ticket uitgifte uw stoelen te reserveren. Tevens is het voor de meeste bestemmingen mogelijk om tegen betaling stoelen met meer beenruimte te reserveren. Voor meer informatie over het reserveren van stoelen, klik hier .

U mag bij Lufthansa in de economy class 1 stuks ruimbagage (L+B+H=158cm) meenemen van 23 kg. In plaats van 1 koffer mag u een golftas met een gewicht tot 23 kg meenemen. Weegt uw golftas meer, of neemt u uw golftas bovenop de standaard bagagevrijstelling mee, dan betaalt u een overbagagetarief. Reserveer het vervoer van uw golftas bij boeking. Voor meer informatie over bagage klik hier.

LH biedt u de mogelijkheid om vanaf 24 uur voor vertrek online in te checken op hun website.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.