Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

KLM ERV 02

Omschrijving

KLM biedt als enige luchtvaartmaatschappij rechtstreekse non-stop vluchten aan  vanaf Amsterdam naar Johannesburg en/of Kaapstad.Een combinatie (heen op Johannesburg en terug vanaf Kaapstad of andersom )  is eveneens mogelijk. Ook biedt de KLM vluchten aan vanaf Brussel of Dusseldorf. Deze hebben een overstap in Amsterdam.

Voor doorverbindingen binnen Zuid-Afrika kunnen wij binnenlandse vluchten voor u reserveren indien gewenst.

De KLM vluchten (en alle andere vluchten en maatschappijen) kunt u zelf  zoeken en boeken via onze zoek en boek machine.

Wilt u liever dat wij de vluchten voor u verzorgen dan is dit eveneens mogelijk. Wij berekenen voor het verzorgen van intercontinentale  vluchten €  25 per persoon per ticket.
Voor meer algemene informatie over KLM, klik hier

KLM biedt het hele jaar door dagelijks non-stop vluchten aan vanaf Amsterdam naar Johannesburg. Naar Kaapstad biedt KLM dagelijks non-stop vluchten aan in de periode van eind oktober tot eind maart. Tussen april en eind oktober vliegt KLM 4 x per week, op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Alle vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 777. Drankjes en maaltijden aan boord zijn gratis en u heeft de beschikking over een personal video screen met een ruime keuze aan films en muziek. De heenreis vanaf Amsterdam wordt uitgevoerd als dagvlucht en de terugreis vanuit Zuid-Afrika als nachtvlucht.

Bij het inchecken kunt u op basis van beschikbaarheid de stoel van uw keuze selecteren, tegen betaling is het ook mogelijk om direct na boeking al een stoel te reserveren. Passagiers die voorafgaand aan de incheck periode al hun stoel in Economy Class willen selecteren, betalen 20 Euro per enkele reis voor hun gewenste zitplaats. Gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar en minder mobiele passagiers krijgen kosteloos stoelen toegewezen door KLM. Groepen van meer dan 9 personen kunnen kosteloos stoelen selecteren vanaf 8 dagen voor vertrek.
Ook biedt KLM u de mogelijkheid om tegen betaling stoelen met extra beenruimte of stoelen in de comfortklasse te reserveren.
Het is het meest praktisch als u zelf hiervoor zorgt. U krijgt van ons, als wij uw vlucht geboekt hebben, de benodigde informatie toegestuurd.
U kunt dan kiezen wat u wilt en dit makkelijk zelf regelen op de KLM site.

Voor meer informatie over het reserveren van stoelen, klik hier.

U mag bij KLM in de economy class 1 stuks ruimbagage meenemen van 23 kg. In plaats van 1 koffer mag u een golftas met een gewicht tot 23 kg meenemen. Weegt uw golftas meer, of neemt u uw golftas bovenop de standaard bagagevrijstelling mee, dan betaalt u een overbagagetarief. Het vervoer van de golftas of andere extra bagage kunt u bij de Zuid-Afrika specialist aanvragen, de betaling voor de overbagage voldoet u bij KLM. Het overbagagetarief is voordeliger indien u dit op de website van KLM betaalt. Bent u Frequent Flyer lid dan kunt u lid worden van Flying Blue Golf  en uw voucher uitprinten voor gratis vervoer van uw golftas. Vraag het vervoer van uw golftas of andere extra bagage tenminste 48 uur voor vertrek aan. Voor meer informatie over bagage klik hier.

Bent u lid vanFLying Blue dan kunt u kosteloos lid worden van Flying Blue Golf en voor elke vlucht een voucher uitprinten voor gratis vervoer van uw golftas. Voor meer informatie over Flying Blue lidmaatschap kik hier.

KLM biedt u de mogelijkheid vanaf 30 uur voor vertrek online in te checken op hun website.

Met onmiddellijke ingang mag de Samsung Galaxy Note 7 bij KLM niet meer in het vliegtuig worden meegenomen. KLM volgt daarmee de regels van de FAA (Federal Aviation Administration).

De toestellen zijn zowel in de hand- als in de ruimbagage verboden. Ook op vluchten van Air France en Delta Air Lines geldt een verbod voor het reizen met een Samsung Galaxy Note 7. Volgens de richtlijnen van de Department Of Transportation is het tevens verboden om de toestellen met een vrachtzending te versturen.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.