Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Etihad Airways ERV 05

Omschrijving

Etihad Airways is een wat minder bekende maar uitstekende nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. Deze maatschappij biedt aantrekkelijke tarieven naar Johannesburg met vertrek vanaf Amsterdam,Brussel of Düsseldorf en met een overstap in Abu Dhabi.

Voor doorverbindingen binnen Zuid-Afrika kunnen wij binnenlandse vluchten voor u reserveren indien gewenst.

De Etihad vluchten (en alle andere vluchten en maatschappijen) kunt u zelf  zoeken en boeken via onze zoek en boek machine.

Wilt u liever dat wij de vluchten voor u verzorgen dan is dit eveneens mogelijk. Wij berekenen voor het verzorgen van intercontinentale  vluchten €  25 per persoon per ticket.Indien u een doorverbinding binnen Zuid-Afrika nodig heeft of een continentale vlucht dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Voor meer algemene informatie over Etihad, klik hier.

Etihad is voor het derde achtereenvolgende jaar gekozen tot "World's leading Airline". Zij biedt u naast uitstekende service aan boord ook de mogelijkheid kosteloos een stopover te maken in Abu Dhabi. Abu Dhabi biedt u behalve het hele jaar door zonneschijn en prachtige stranden bv ook de mogelijkheid een woestijnsafari te maken, een kamelenrace bij te wonen op de speciaal daarvoor aangelegde renbaan, of te genieten van een high tea in het 7 sterren Emirates Palace hotel.Voor meer informatie over Abu Dhabi klik hier.

De tarieven van EY zijn met vertrek vanaf Amsterdam,Brussel of Düsseldorf met een overstap in Abu Dhabi. De vluchten vanaf Düsseldorf naar Abu Dhabi worden onder vluchtnummer van Etihad uitgevoerd door partner maatschappij Air Berlin.

U kunt bij Etihad op traject van Abu Dhabi naar Johannesburg en vice versa direct na boeking uw stoelen reserveren. Voor de vlucht vanuit Europa naar Abu Dhabi kunt u bij check-in stoelen reserveren. Voor het bekijken van uw vluchtschema online klik hier.

U mag bij EY in de economy class 30 kg ruimbagage meenemen. Ook is het toegestaan kostenloos een golftas mee te nemen bestaande uit 1 set golfclubs en 1 set schoenen met een maximum gewicht van 15 kg. Reserveer het vervoer van uw golftas bij boeking. Voor meer informatie over bagage klik hier.

EY biedt u de mogelijkheid vanaf 24 uur voor vertrek online in te checken op hun website.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.