Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Emirates ERV 03

Omschrijving

EK (Emirates) biedt diverse vluchten aan vanaf Amsterdam / Brussel of Düsseldorf naar Johannesburg, Kaapstad en Durban. Alle vluchten hebben een overstap in Dubai. Een combinatie van deze bestemmingen is mogelijk.

Heeft u binnen Zuid-Afrika ook vluchten nodig dan kunnen wij deze voor u verzorgen.

U kunt zelf naar vluchten zoeken en deze boeken in onze zoek en boek machine. 

Indien u wilt dat wij uw intercontinentale vluchten verzorgen is dit eveneens mogelijk. Wij berekenen hiervoor € 25 per persoon per ticket. 

Voor meer algemene informatie over Emirates, klik hier.

Emirates is één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld en staat bekend om haar goede service.  Van Amsterdam naar Dubai en vice versa voert EK de vluchten uit met de nieuwste Airbus A380-800.

Indien u met Emirates vliegt kunt u zonder bijbetaling een stopover maken op de heen- of terugreis in Dubai. Dubai is een heel bijzondere stad met een zeer tot de verbeelding sprekende architectuur. Het product "Dubai Stopovers" van Emirates is een aantrekkelijk pakket met hotel en sightseeing om de passagiers kennis te laten maken met Dubai, een toeristische topbestemming die elke soort reiziger iets te bieden heeft. U kunt kiezen uit een groot aantal hotels en appartementen. De Dubai Stopover aanbieding is geldig voor alle Emirates passagiers en kan gecombineerd worden met alle tarieven en klasses. U kunt op de heen- of de terugreis gebruik maken van deze aanbieding. Voor meer informatie over de Dubai stopovermogelijkheden klik hier.

U kunt bij Emirates nadat uw ticket is geprint direct uw stoelen reserveren. Voor meer informatie over het reserveren van stoelen klik hier.

U mag bij EK in de economy class 30kg ruimbagage meenemen. Ook is het toegestaan kosteloos een golftas mee te nemen bestaande uit 1 set golfclubs en 1 set schoenen. Reserveer het vervoer van uw golftas bij boeking. Voor meer informatie over bagage klik hier.

EK biedt u de mogelijkheid vanaf 24uur voor vertrek online in te checken op hun website.

Met onmiddellijke ingang mag de Samsung Galaxy Note 7 bij Emirates niet meer in het vliegtuig worden meegenomen. Emirates volgt daarmee de regels van de FAA (Federal Aviation Administration).

De toestellen zijn zowel in de hand- als in de ruimbagage verboden. Ook op vluchten van KLM, Air France en Delta Air Lines geldt een verbod voor het reizen met een Samsung Galaxy Note 7. Volgens de richtlijnen van de Department Of Transportation is het tevens verboden om de toestellen met een vrachtzending te versturen.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.