Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

British Airways ERV 08

Omschrijving

BA biedt dagelijks vluchten aan naar Johannesburg en Kaapstad met een overstap in Londen, een combinatie van deze vluchten is mogelijk.
Voor doorverbindingen binnen Zuid-Afrika kunnen wij binnenlandse vluchten voor u reserveren indien gewenst.
De BA vluchten (en alle andere vluchten en maatschappijen) kunt u zelf  zoeken en boeken via onze zoek en boek machine.
Wilt u liever dat wij de vluchten voor u verzorgen dan is dit eveneens mogelijk. Wij berekenen voor het verzorgen van intercontinentale  vluchten €  25 per persoon per ticket.

Voor meer informatie over British Airways, klik hier

British Airways biedt het hele jaar door dagelijks vluchten aan naar Johannesburg en Kaapstad met een overstap in Londen. In de periode november tot en met maart biedt BA zelfs 2x per dag vluchten aan naar zowel Johannesburg als Kaapstad.

Vanaf Londen naar Johannesburg en Kaapstad worden de vluchten uitgevoerd met een Boeing 747. Drankjes en maaltijden aan boord zijn gratis en u heeft de beschikking over een  ruime keuze aan films en muziek. Alle vluchten tussen Londen en Zuid-Afrika en vice versa worden uitgevoerd als nachtvlucht.

U kunt bij British Airways tegen betaling direct na ticket uitgifte uw stoelen reserveren. Indien u uw stoelen pas reserveert bij check-in is dit kosteloos. Voor meer  informatie over het reserveren van stoelen, klik hier.

U mag bij Britsh Airways in de economy class 1 stuks ruimbagage meenemen van 23 kg. In plaats van 1 koffer mag u een golftas met een gewicht tot 23 kg meenemen. Weegt uw golftas meer, of neemt u uw golftas bovenop de standaard bagagevrijstelling mee, dan betaalt u een overbagagetarief. Reserveer het vervoer van uw golftas tenminste 48 uur voor vertrek. De kosten voor overbagage zijn voordeliger indien u dit online betaalt op de website van BA.Voor meer informatie over bagage klik hier.

British Airways biedt u de mogelijkheid vanaf  24 uur voor vertrek online in te checken op hun website.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.