Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Air France ERV 06

Omschrijving

Air France (AF) biedt vluchten aan naar Johannesburg en Kaapstad met een overstap in Parijs, een combinatie van deze vluchten is mogelijk.  Een combinatie tussen KLM (rechtstreeks) en AF (met overstap in Parijs) is eveneens mogelijk. 
Voor doorverbindingen binnen Zuid-Afrika kunnen wij binnenlandse vluchten voor u reserveren indien gewenst.

De AF vluchten (en alle andere vluchten en maatschappijen) kunt u zelf  zoeken en boeken via onze zoek en boek machine.

Wilt u liever dat wij de vluchten voor u verzorgen dan is dit eveneens mogelijk. Wij berekenen voor het verzorgen van intercontinentale  vluchten €  25 per persoon per ticket.

Voor meer informatie over Air France, klik hier.

Air France biedt het hele jaar door dagelijks  vluchten aan naar Johannesburg met een overstap in Parijs. Naar Kaapstad biedt Air France 3 x per week, op maandag, woensdag en zaterdag vluchten aan in de periode van eind oktober tot half mei. Tussen half mei en eind oktober worden de vluchten uitgevoerd met een extra overstap in Johannesburg.

Vanaf Parijs naar Johannesburg worden de vluchten uitgevoerd met de nieuwste airbus A-380.Vanaf Parijs naar Kaapstad worden de vluchten uitgevoerd met een Boeing 777. Drankjes en maaltijden aan boord zijn gratis en u heeft de beschikking over een personal video screen met een ruime keuze aan films en muziek. Alle vluchten tussen Parijs en Johannesburg en Parijs en Kaapstad en vice versa worden uitgevoerd als nachtvlucht. Een combinatie met KLM vluchten is mogelijk.

U kunt bij Air France direct na boeking al uw stoelen reserveren. Ook biedt Air France u de mogelijkheid om tegen betaling stoelen met extra beenruimte te reserveren. Voor meer  informatie over het reserveren van stoelen, klik hier.

U mag bij Air France in de economy class 1 stuks ruimbagage meenemen van 23 kg. In plaats van 1 koffer mag u een golftas met een gewicht tot 23 kg meenemen. Weegt uw golftas meer, of neemt u uw golftas bovenop de standaard bagagevrijstelling mee, dan betaalt u een overbagagetarief. Het overbagagetarief is voordeliger indien u voor vertrek op de website van Air France betaalt. Bent u Frequent Flyer lid dan kunt u lid worden van Flying Blue Golf  en uw voucher uitprinten voor gratis vervoer van uw golftas. Reserveer het vervoer van uw golftas tenminste 48 uur voor vertrek. Voor meer informatie over bagage klik hier.

Air France biedt u de mogelijkheid vanaf 30 uur voor vertrek online in te checken op hun website.

Met onmiddellijke ingang mag de Samsung Galaxy Note 7 bij Air France niet meer in het vliegtuig worden meegenomen. Air France volgt daarmee de regels van de FAA (Federal Aviation Administration).

De toestellen zijn zowel in de hand- als in de ruimbagage verboden. Ook op vluchten van KLM en Delta Air Lines geldt een verbod voor het reizen met een Samsung Galaxy Note 7. Volgens de richtlijnen van de Department Of Transportation is het tevens verboden om de toestellen met een vrachtzending te versturen.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.