Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

7 daagse kampeervakantie in het Krugerpark (reisnr. ER 272)

Omschrijving

Hoogtepunten:

Game drives Kruger National Park, Big Five, Panorama route

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks basis van beschikbaarheid
Vervoer: Per minibus met airconditioning vanaf Johannesburg / Pretoria, open 4x4
Startpunt: Johannesburg / Pretoria
Eindpunt: Johannesburg / Pretoria
Landen: Zuid Afrika
Leeftijd: Geen jonge kinderen i.v.m. duur van de game drives

Back to basic tijdens deze zevendaagse kampeervakantie in een restcamp in het wereldberoemde Krugerpark. Op de eerste dag wordt u opgehaald vanuit Johannesburg of Pretoria en in de namiddag gaat u meteen op safari per open 4x4. Iedere dag zijn er game drives en u bezoekt ook nog adembenemende Panorama Route.

U verblijft in een tent met gedeelde sanitaire voorzieningen in een rest camp binnen het Krugerpark. Het ontbijt en diner zijn inbegrepen en onder het genot van een drankje geniet u iedere avond bij het kampvuur van de ondergaande zon.

Beschikbaarheid en prijs opvragen voor de gewenste datum

--

7 daagse kampeervakantie in het Krugerpark (reisnr. ER 272)

Accommodatie
U verblijft tijdens deze reis in een koepeltent met gedeelde sanitaire faciliteiten. Het sanitair is netjes en wordt zeer regelmatig schoongemaakt. Bedden met linnen en kussens zijn aanwezig. De tenten zijn back to basic dus gasten worden verzocht een zaklamp mee te brengen! Tijdens de game drives in het Krugerpark wordt mineraalwater verstrekt. Tijdens de avondmaaltijden wordt wijn geserveerd, andere drankjes moet u zelf meebrengen (kopen in het winkeltje).

   

Dagprogramma

Dag 1: Johannesburg - Krugerpark
Tussen 06.30 uur en 08.00 uur wordt u opgehaald bij uw accommodatie of een centraal ophaalpunt in Johannesburg of Pretoria (u zult de dag voor vertrek een telefoontje krijgen waarin de precieze vertrektijd doorgegeven wordt). Via een mooie route door het Afrikaanse Hoogveld met haar open velden beweegt u naar het Laagveld. Onderweg wordt gestopt om te lunchen (exclusief). In de middag arriveert u bij het Pretoriuskop Rest Camp (of gelijkwaardig) gelegen in het Kruger National Park.

U kunt uzelf thuis maken in uw accommodatie, het rest camp een beetje verkennen en dan is het tijd voor de eerste game drive. Deze sunset game drive biedt u de mogelijkheid ook zowel dag- als nachtdieren te ontdekken.

De game drives worden uitgevoerd met een speciaal open 4x4 voertuig van waaruit u een goed zicht heeft zodat u optimaal kunt genieten van de omgeving en de wilde dieren goed kunt zien.

Bij terugkomst bij het kamp heeft u nog wat tijd voor uzelf, u kunt een kijkje nemen in het winkeltje en eventueel iets te drinken kopen voor de avond. Het diner bestaat uit 3 gangen en wordt in het privé kamp geserveerd. Bij het diner wordt wijn geserveerd, andere drankjes kunt u zelf meebrengen vanuit de winkel (diner en wijn inclusief).

Vandaag zal uw gids met u overleggen wanneer u het liefst naar de Panorama route wenst te gaan. Deze excursie is mogelijk op de tweede, derde, vierde, vijfde of zesde dag van uw safari reis. Kiest u voor deze excursie dan komt de ochtend game drive op deze dag te vervallen maar brengt u een bezoek aan Blyde River Canyon, de Three Rondavels, Lisbon Watervallen en God's Window. Onderweg wordt gestopt om te lunchen (exclusief). Of de namiddag game drive op die dag zal plaatsvinden, is afhankelijk van de tijd die nodig is om de bezienswaardigheden te bezichtigen.

   

Dag 2 t/m 6: Krugerpark
Vroeg op voor een game drive in de ochtend wanneer de roofdieren actief zijn en u dus kans heeft om ze te zien jagen of smullen van hun prooi. De game drive neemt zo'n 3 uren in beslag. Terwijl de zon hoger en hoger aan de hemel komt te staan, geniet u van de savanne in dit wereldbekende park met haar verscheidenheid aan flora en fauna. Hopelijk heeft u al een aantal van de befaamde Big Five gezien.

Een van de ochtenden gaat u niet op game drive maar gaat u te voet op zoek naar de Big Five en de sporen welke deze dieren achterlaten. De bush walk vertrekt vroeg in de ochtend en wordt begeleid door een ervaren ranger. Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen helaas niet mee op deze bushwalk.

Wanneer u terug komt bij Pretoriuskop staat er een lekker ontbijt/brunch voor u klaar (inclusief). U heeft tijd om te zwemmen, doe een dutje of neem een kijkje bij de souvenirs in het winkeltje. Wat later in de middag stapt u weer in de 4x4 voor een game drive, op zoek naar de dieren die u nog niet gezien heeft.

's Avonds rond het kampvuur kunt u napraten over de safari's en genieten van het diner in het privé kamp (inclusief).

Dag 7: Johannesburg
Nogmaals vroeg op en na een kopje koffie begint de laatste safari van deze trip. Een laatste kans om te genieten van de geweldige Afrikaanse bush! Bij de lodge wordt ontbijt geserveerd en daarna is het tijd om terug te keren richting Johannesburg.

De rit terug naar Johannesburg zal tenminste 6 uren in beslag nemen, u zult daar laat in de middag/begin van de avond arriveren. Het is aan te raden om hier een nachtje te slapen voordat u uw reis vervolgt (u kunt bijvoorbeeld voor en/of na deze reis overnachten bij de lodge van het safaribedrijf nabij het vliegveld van Johannesburg, vraag ons naar de mogelijkheden).

Kijk bij reisnummer ER 270 voor deze safari reis met overnachting in een chalet en bij reisnummer ER 271 voor overnachting in een safaritent.

Heeft u nog geen vlucht: klik dan hier: vluchten
Wilt u een reis- en annuleringsverzekering afsluiten klik dan hier: reisverzekeringen
Heeft u advies nodig of meer informatie neem dan contact met ons op klik hier: contact

 

Reisduur:

7 dagen,  6 nachten

Vertrek:

dagelijks basis van beschikbaarheid

Accommodatie:         

Rest Camp Krugerpark in een koepeltent met gedeelde sanitaire voorzieningen

Verzorging:

volgens beschrijving

Vervoer          

Per minibus met airconditioning vanaf Johannesburg / Pretoria, open 4x4

Prijs:

per persoon op basis van 2 persoons bezetting

Startpunt:

Johannesburg / Pretoria

Eindpunt:

Johannesburg / Pretoria

Malariagebied:           

Ja, lees hier belangrijke informatie over malaria         

Leeftijd            :

Geen jonge kinderen i.v.m. duur van de game drives

Reiskenmerken:

Safari, natuur

Landen:

Zuid Afrika

Hoogtepunten:           

Game drives Krugerpark, Big Five, Panorama Route

Visa nodig

nee

Grens overschrijdingen

Lees hier meer over grens overschrijdingen

Gezondheid

Lees hier meer over gezondheid

Reacties:

Lees hier reacties van klanten op safarireizen

Inbegrepen
- Transfer vanaf Johannesburg / Pretoria v.v.
- Accommodatie: 6 nachten Krugerpark in een koepeltent
- Game drives met gids zoals beschreven
- Verzorging: 6 x ontbijt en 6 x diner
- Tour naar de Panorama Route
- Globale routebeschrijving google maps
- Mineraalwater tijdens de game drives
- Entreegelden en Conservation fee

Niet Inbegrepen
-
Vluchten
- Reis - en Annuleringsverzekering
- Optionele activiteiten
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Niet genoemde maaltijden en drankjes


 

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij Zuid-Afrika Specialist!

Tarieven/Seizoenen (prijzen zijn p.p.)

Omschrijving 01/01/18
tot
31/12/18
ER 272 tweepersoons tent (incl. transfer) € 1.057,00 / R 14.785,00
Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.