Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

7 daagse combo safari Krugerpark en Private Game Reserve (reisnr. ER 143)

Omschrijving

Hoogtepunten:

Game-drives Kruger National Park en Greater Krugerpark, Panorama Route

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 3 nachten chalet, 3 nachten luxury room
Vervoer: Game-drives per 4x4 safari-voertuig, transfer vanaf Johannesburg met een busje
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

Wilt u het Kruger National Park en de aangrenzende wildparken (Greater Krugerpark) uitgebreid verkennen? Kies dan voor deze safarireis vanuit Johannesburg/Pretoria. U wordt begeleid door een deskundige gids tijdens de game drives (2 per dag), en u kunt eveneens een bush walk maken. Tijdens uw verblijf in het prive reservaat zijn alle maaltijden inclusief, in het Krugerpark zijn diner en ontbijt inclusief. Kortom, u hoeft zich nergens zorgen om te maken en kunt zich volledig concentreren op het zoeken naar de Big Five! Op de vierde dag neemt uw gids u tevens mee naar de Panorama Route met haar bijzondere uitkijkpunten.

Beschikbaarheid en prijs opvragen voor de gewenste datum

--

7 daagse combo safari Krugerpark en Private Game Reserve (reisnr. ER 143)

Accommodatie:

In het Krugerpark verblijft u in een chalet met en-suite badkamer, linnen en handdoeken zijn aanwezig. In de chalets is een kleine koelkast en airconditioning aanwezig, deuren en ramen zijn voorzien van horren. Tijdens de game drives in het Krugerpark wordt mineraalwater verstrekt. Tijdens de avondmaaltijden wordt wijn geserveerd, andere drankjes moet u zelf meebrengen (kopen in het winkeltje).

In het privé wildreservaat overnacht u in een luxe en-suite kamer waar eveneens linnen en handdoeken aanwezig zijn. De faciliteiten in de kamer verschillen van lodge tot lodge, bij welke lodge u precies overnacht is afhankelijk van beschikbaarheid. Tijdens uw verblijf in het Privé Game Reserve zijn alle maaltijden inclusief, drankjes zijn voor eigen rekening.

   

Dagprogramma

Dag 1: Johannesburg - Krugerpark
Tussen 06:30 en 08:00 wordt u opgehaald bij uw accommodatie of een centraal ophaalpunt in Johannesburg of Pretoria (voor vertrek zult u een meer exacte tijd krijgen). Via een mooie route door het Afrikaanse Hoogveld met haar open velden beweegt u naar het Laagveld. Onderweg wordt gestopt om te lunchen (exclusief). In de middag arriveert u bij het Pretoriuskop Camp (of gelijkwaardig) gelegen in het Kruger National Park.

U kunt uzelf thuis maken in uw accommodatie, het rest camp een beetje verkennen en dan is het tijd voor de eerste game drive! De game drives worden uitgevoerd met een speciaal open 4x4 voertuig van waaruit u een goed zicht heeft zodat u optimaal kunt genieten van de omgeving en de wilde dieren goed kunt zien.

Bij terugkomst bij het kamp heeft u nog wat tijd voor uzelf, u kunt een kijkje nemen in het winkeltje en eventueel iets te drinken kopen voor de avond. Het diner bestaat uit 3 gangen en wordt in het privé kamp geserveerd. Bij het diner wordt wijn geserveerd, andere drankjes kunt u zelf meebrengen vanuit de winkel (diner en wijn inclusief).

Dag 2 en 3: Krugerpark
Vroeg op voor een game drive in de ochtend wanneer de roofdieren actief zijn en u dus kans heeft om ze te zien jagen of smullen van hun prooi. De game drive neemt zo'n 3 uren in beslag. Terwijl de zon hoger en hoger aan de hemel komt te staan, geniet u van de savanne in dit wereldbekende park met haar verscheidenheid aan flora en fauna. Hopelijk heeft u al een aantal van de befaamde Big Five gezien.

Wanneer u terug komt bij het kamp staat er een lekker ontbijt/brunch voor u klaar (inclusief). U heeft tijd om te zwemmen, doe een dutje of neem een kijkje bij de souvenirs in het winkeltje. Vogelliefhebbers moeten vooral hun verrekijker meenemen, het kamp is een goede plek om vogels te spotten.

Wat later in de middag stapt u weer in de 4x4 voor een game drive, op zoek naar de dieren die u nog niet gezien heeft en wellicht loopt u nog leden van de Big Five tegen het lijf.

's Avonds rond het kampvuur kunt u napraten over de safari's en genieten van het diner in het privé kamp (inclusief).

Dag 4: Krugerpark - Panorama Route - Privé game reserve
Vandaag geen ochtend game drive maar een mooie rit naar uw volgende accommodatie. Na het ontbijt staat een bezoek aan de Panorama Route op het programma zodat u het mooie natuurschoon rond de Blyde River Canyon kunt aanschouwen. U bezoekt de Three Rondavels, Lisbon Watervallen en God's Window. Onderweg heeft u de gelegenheid om te lunchen (voor eigen rekening).

In de namiddag komt u aan bij de prachtige accommodatie in een privé wildreservaat grenzend aan het Krugerpark. Bij aankomst kunt u zich een beetje opfrissen of relaxen. Indien het weer het toelaat dan kunt u vanavond onder de adembenemende sterrenhemel van uw avondmaaltijd genieten (diner inclusief).

Dag 5 en 6: Privé game reserve
Privé lodges nemen u twee keer per dag mee op een game drive, in de (vroege) ochtend en later in de middag. Tijdens de game drive gaat er niet alleen een ervaren game ranger met u mee, maar ook een lokale Shangaan tracker. Deze mensen hebben een grote kennis van het volgen van sporen en kunnen op die manier vaak wild opsporen. De privé wildparken zijn uiteraard veel kleiner dan het Krugerpark, dieren zijn daardoor vaak meer gewend aan de aanwezigheid van een safarivoertuig en daardoor kunt u dichterbij komen zonder het wild te verstoren.

Bij terugkomst bij de lodge kunt u genieten van het ontbijt en daarna meegaan met de morning walk. De rest van de dag kunt u lekker relaxen, een duik in het zwembad nemen of een kleine siësta houden.

Rond 14:00 kunt u lunchen bij de lodge, later in de middag nog een game drive. 's Avonds lekker dineren onder de sterrenhemel (als het weer het toelaat) met een Zuid-Afrikaans glaasje wijn.

Dag 7: Privé game reserve - Johannesburg
Nogmaals vroeg op en na een kopje koffie begint de laatste safari van deze trip. Een laatste kans om te genieten van de geweldige Afrikaanse bush! Bij de lodge wordt ontbijt geserveerd en daarna is het tijd om terug te keren richting Johannesburg.

De rit naar Johannesburg zal tenminste 6 uren in beslag nemen, u zult daar laat in de middag/begin van de avond arriveren. Het is aan te raden om hier een nachtje te slapen voordat u uw reis vervolgt (u kunt bijvoorbeeld voor en/of na deze reis overnachten bij de lodge van het safaribedrijf nabij het vliegveld van Johannesburg, vraag ons naar de mogelijkheden).

Let op: iedere bezoeker van 18 jaar of ouder dient bij de ingang van het Krugerpark een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen (bijvoorbeeld uw paspoort).

Heeft u nog geen vlucht: klik dan hier: vluchten
Wilt u een reis- en annuleringsverzekering afsluiten klik dan hier: reisverzekeringen
Heeft u advies nodig of meer informatie neem dan contact met ons op klik hier: contact

   

Reisduur: 

7 dagen, 6 nachten

Vertrek:

Dagelijks op basis van beschikbaarheid

Accommodatie:         

3 nachten chalet en 3 nachten luxe kamer

Verzorging:

Volgens beschrijving

Vervoer:

Game-drives per 4x4 safari-voertuig, transfer vanaf Johannesburg met een busje

Prijs:   

Per persoon op basis van 2 persoonsbezetting

Min / Max deelnemers: Minimaal 2 personen

Startpunt:

Johannesburg

Eindpunt:

Johannesburg

Malariagebied:

Ja, lees hier belangrijke informatie over malaria

Leeftijd:          

Alle leeftijden

Reiskenmerken:

Safari, natuur

Landen:

Zuid-Afrika

Hoogtepunten:

Game-drives Krugerpark en Greater Krugerpark, Panorama route

Visa nodig:

Nee

Grens overschrijdingen:

Lees hier meer over Grensoverschrijdingen 

Gezondheid: 

Lees hier meer over Gezondheid 

Reacties: 

Lees hier reacties van klanten op safarireizen 

Inbegrepen:

Niet inbegrepen:

- Transfer vanaf Johannesburg/Pretoria v.v.
- Accommodatie: 3 nachten in een 2 persoonschalet in het Krugerpark, 3 nachten in een Private Game Reserve in een kamer met en-suite badkamer
- Game drives met gids zoals beschreven
- Verzorging: ontbijt en diner (+wijn) tijdens verblijf Krugerpark en ontbijt, lunch, diner tijdens verblijf private Game Reserve
- Entreegelden en conservation fees
- Tour langs de Panorama Route
- Mineraal water tijdens game drives Krugerpark

- Vluchten
- Reis - en Annuleringsverzekering
- Autohuur
- Lunch op eerste en laatste dag en in Krugerpark
- Drankjes
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Single toeslag wanneer u alleen reist (prijs op aanvraag)

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist.

Tarieven/Seizoenen (prijzen zijn p.p.)

Omschrijving 01/01/18
tot
31/12/18
ER 143; per persoon op basis van 1 persoons kamerbezetting (incl. transfer, reisgezelschap van min. 2 personen € 2.180,00 / R 30.516,00
ER 143; per persoon op basis van 2 persoons kamerbezetting (incl. transfer) € 1.952,00 / R 27.319,00
Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.