Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Motorreizen

Motorreizen

Motorrijden in Zuid-Afrika spreekt tot de verbeelding en het land is er klaar voor. Kiest u voor "Off the road" of "On the road" reizen, beiden manieren zullen voor een spectaculaire vakantie zorgen.

U kunt rekenen op onvergetelijke momenten rijdend langs de route 62, de vlakte van de Karoo of het bergachtig landschap van de Drakensbergen. Neem wat gas terug in de wijnlanden en op gravelwegen. En wat te denken van 's werelds meest bijzondere route de Chapmans Peak, ervaar hier het hangen in de bocht met flinke tegenwind en de ruige Atlantische oceaan onder u.

Wildlife is het paradepaardje van kleurrijk Zuid-Afrika en het op de motor tegenkomen van de Big 5 is wellicht een sensatie, maar zal in de praktijk zeker geen prettige ervaring zijn. Hiervoor geldt dan altijd dat u Natuur reservaten en Nationale parken bezoekt per auto.

Naast prachtige natuur, cultuur en geschiedenis is Zuid-Afrika ook een culinair sprookje, kortom de motorrijder zal zich in alle opzichten thuis voelen in dit heerlijke land.

Voor voorbeelden van georganiseerde motorreizen kijk hieronder, de reizen staan op volgorde van reisduur (aantal dagen).

Voor alleen motorhuur klik hier.

 

 14 daagse motorreis per BMW (reisnr. ER 071)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Hermanus, Cape Agulhas, Knysna, Barrydale, route 62, Tsitsikamma National Park, Addo Elephantpark, Graaff Reinet, Oudtshoorn, Swartberg Pass, Montagu, Franschhoek

*Klik op de kaart foto voor routekaartje.

Vertrek: Dagelijks
Type motor: BMW
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Minimum leeftijd 25 jaar

er_071_map.jpg

Unieke en avontuurlijke motorrondreis voor BMW rijders!  Met de BMW van uw keuze (huur van de BMW niet inbegrepen) rijdt u over prachtige wegen en bergpassen door de Westkaap en de Oostkaap. Ook een bezoek aan een wildpark staat op het programma. U kunt kiezen uit diverse types BMW motoren. Maak hier uw keuze voor de motorhuur

14 daagse motorreis 'Rondje Kaap' door de wijnlanden en langs de kust (reisnr ER 058)

Hoogtepunten:

Franschhoek, wijnlanden, Hermanus, Cape Agulhas, Swellendam, Langeberg Mountains, Robertson, Aquila private game reserve, Big Five, Paternoster , West Coast National Park, Kaapstad

*Klik op de kaart foto voor routekaartje.

Vertrek: Dagelijks
Type motor: BMW of Harley Davidson
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Minimum leeftijd 25 jaar

er_058_map.jpg

Een motorreis met over het algemeen korte afstanden van accommodatie naar accommodatie, waardoor u lekker de tijd heeft om onderweg ergens te stoppen, te genieten en om extra uitstapjes te maken. Heerlijk toeren door de wijnlanden, bergen, prachtige bergpassen en langs de Indische en Atlantische Oceaan. U bezoekt onder andere Franschhoek, het zuidelijkste punt van het Afrikaanse continent, Swellendam, Paternoster en u sluit af in het bruisende Kaapstad. Maak een rit over het Kaapse Schiereiland om Kaap de Goede Hoop en Cape Point te bezoeken. Ook is er een nacht in een Big Five Game Reserve met safari's in deze reis opgenomen. Motorhuur is exclusief, klik hier voor meer info over het huren van een motor: motorhuur.

Prijs v.a. € 734.00 / ZAR 11.010,00 prijzen zijn p.p.

18 daagse motorreis vanuit Kaapstad langs Route 62 en de Garden Route (reisnr ER 062)

Hoogtepunten:

Kaapse wijnlanden, Franschhoek, Route 62, Oudtshoorn, Swellendam, Plettenberg Bay, Jeffrey's Bay, Knysna, Garden Route, Tsitsikamma National Park, Hermanus, Cape Agulhas, Fish Hoek, Kaapse Schiereiland, Kaapstad

*Klik op de kaart foto voor routekaartje.

Vertrek: Dagelijks
Type motor: BMW of Harley Davidson, klik hier voor meer info over motorhuur
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Minimum leeftijd 25 jaar

er_062_map_1.jpg er_062_map_2.jpg

Een prachtige motorreis waarbij u, de onder motorrijders zo geliefde Route 62 rijdt met haar mooie bergpassen. Ook rijdt u de bekende Garden Route langs de kust en door mooie groene natuurgebieden. U slaapt onder andere een nachtje in de Kaapse wijnlanden, in de struisvogelhoofdstad Oudtshoorn en op het zuidelijkste punt van het continent Afrika. U sluit de reis af in Fish Hoek, een klein gezellig kustplaatje dat een uitstekende basis vormt voor een bezoek aan Kaapstad en Kaap de Goede Hoop.

Wijnlanden, Karoo, kust en de "moederstad" Kaapstad, deze reis heeft het allemaal! Eventueel kunt u zelfs een safari in het mooie Addo Elephant National Park en/of Schotia Game Reserve aan uw reis toevoegen.

Motorhuur is exclusief, klik hier voor meer info over het huren van een motor: motorhuur.

Prijs v.a. € 2237.00 / ZAR 33.555,00 prijzen zijn p.p.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.