Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Motorhuur

Motorhuur

Wilt u alleen een motor huren en zelf uw accommodaties uitkiezen kijk dan hieronder naar de mogelijkheden. Accommodaties kunt u ook zelf uitkiezen: klik hier
Voor georganiseerde motorreizen klik hier

Goede wegenkaarten en een goede reisgids zijn onmisbaar. U kunt deze via ons bij Reisboekwinkel De Zwerver bestellen. Als klant van Zuidafrikaspecialist krijgt u korting op uw wegenkaarten en reisgidsen. Stuur voor de kortingscode een mailtje naar info@zuidafrikaspecialist.nl.

Klik hier om naar het aanbod wegenkaarten en reisgidsen te gaan.Sportster 883 IRON

Zak in het zadel van de Sportster 883 IRON en u ontdekt het premium comfort onder die stoere buitenkant. De motor heeft een smal, wendbaar frame rond een krachtig V-Twin motorblok en dit onderscheidt hem van de rest. De ruige styling in combinatie met het comfort maakt dit een ideale motor om de Kaap de ontdekken!

Geschikt voor: 1-2 personen

Prijs v.a. € 33,00 / R 458,00

Sportster 1200 LOW

De Sportser 1200 LOW heeft een licht, wendbaar frame voor een soepele handeling. De motor heeft een verwijderbaar scherm en afsluitbare zadelkoffers voor onderweg. Het nieuwe zadel biedt het ultieme comfort. Een laag zwartepunt gecombineerd met volledige vering maakt de motor geschikt voor zowel het drukke stadsverkeer als de eindeloos lange kilometers. Start hem en kijk waar u terecht komt!

Geschikt voor: 1-2 personen

Prijs v.a. € 41,00 / R 571,00

Softail FATBOY

Een motor om indruk mee te maken, deze Softail Fatboy! De motor heeft een laag zadel en geeft u het gevoel onderdeel van de motor te zijn. De ideale manier om het schitterende landschap van Zuid-Afrika te ontdekken! Naast de schitterende en authentieke look van deze motor beschikt de Softail over alle comfort en gemak.

Geschikt voor: 1-2 personen

Prijs v.a. € 37,00 / R 505,00

Softail Heritage CLASSIC

Een echte klassieker: de Softail Heritage Classic! De achtervering biedt een authentieke look, maar verder zijn alle moderne technieken gebruikt om deze motor comfort te bieden tijdens de lange(re) afstanden in Zuid-Afrika.

Geschikt voor: 1-2 personen

Prijs v.a. € 85,00 / R 1.180,00

Road King CLASSIC

Qua styling lijkt deze Road King Classis zo weggereden uit de lang vervlogen tijden, maar de motor is helemaal van nu! Onder de leren afwerking zijn de zadelkoffers gemaakt van weerbestending vinyl. Geschikt voor elke klimaat in Zuid-Afrika.

 

Geschikt voor: 1-2 personen

Prijs v.a. € 85,00 / R 1.180,00

Street Glide SPECIAL

Deze klassieke motor met een moderne twist is uitermate comfortabel voor een lange rit door het schitterende Zuid-Afrikaanse landschap. Dankzij hun iconische look en unieke sound herkent u deze motor al van ver! De soepele en krachtige motor heeft een eigen ingebouwde GPS en radio. Op deze manier is uw rit compleet!

Geschikt voor: 1-2 personen

Prijs v.a. € 85,00 / R 1.180,00

Road Glide SPECIAL

De Road Glide heeft alle features voor een comfortable en avontuurlijke reis door Zuid-Afrika. De motor beschikt over een ingebouwde GPS, radio, met de hand verstelbare lage achtervering en zadelkoffers. Daarnaast heeft de motor een klassiek uiterlijk met een moderne twist!

Geschikt voor: 1-2 personen

Prijs v.a. € 85,00 / R 1.180,00

Ultra LIMITED

Indien u op zoek bent naar een motor met extra ruimte voor een tweede passagier dan is de Ultra Limited een goede keuze! Naast de extra ruimte en comfort heeft de motor ook een ingebouwd GPS systeem en zadelkoffers. De motor heeft naast de klassieke elementen een stoere en stijlvolle look.

Geschikt voor: 1-2 personen

Prijs v.a. € 77,00 / R 1.074,00

Motorhuur diverse types BMW en Harley Davidsons (reisnr. ER 141)

Motorhuur types: BMW F700GS, BMWF800GS, BMW R1200GS LC 2014, BMW E1200 GS ADV, Harley Davidson Sportster 883, Harley Davidson Dyna, Harley Davidson Heritage Softail, Harley Davidsom Road King Classic, Harley Davidson electra Glide Ultra

Prijs v.a. € 85,00 / R 1.177,00

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.