Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Dagtochten Mpumalanga

Excursies en activiteiten

Indien u uw reis via ons boekt of geboekt heeft, verzorgen wij het bespreken van  excursies, restaurants en golfbanen  vermits dit 1 maand voor vertrek aangevraagd is.  De geboekte onderdelen kunnen dan verwerkt worden in de reisbescheiden.  Het beste kunt u echter gelijk nadat u de reis geboekt heeft zich voorbereiden om teleurstelling in een later stadium te voorkomen.

Wanneer u geen reis  bij ons geboekt heeft kunnen wij niet kosteloos voor u bovenstaande zaken regelen en zullen wij administratie kosten moeten berekenen. De hoogte is afhankelijk van de te boeken onderdelen. Het is (meestal) niet meer mogelijk om binnen 1 maand voor vertrek excursies e.d. te reserveren.

De op onze site vermelde reizen, reisonderdelen  en excursies zijn op basis van onze kennis en ervaring als Zuid-Afrika specialist gekozen. Wij beoordelen de leveranciers op betrouwbaarheid en kwaliteit. Voor onze gepubliceerde reizen en maatwerk reizen hanteren wij speciale (lagere) prijzen dan wanneer u rechtstreeks de reisonderdelen zou boeken bij de betreffende leveranciers of accommodaties

 

Wilt u een meerdaags uitstapje boeken ? Kijk dan onder  'bouwstenen' in de menu-balk links op onze website. Hier vindt u reisonderdelen van 2 t/m 6 dagen. Voor losse bouwstenen worden geen reserveringskosten berekend.

1 EUR = 15 RAND1 dag op safari in het Krugerpark (reisnr. D 0388)

Hoogtepunten:

Kruger National Park

*Klik op de kaart foto voor routekaartje.

Vertrek: Dagelijks vanuit Hazyview tussen 5:00-5:30
Transfer: Inbegrepen
Startpunt: Hazyview
Eindpunt: Hazyview
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Vanaf 8 jaar

d_0388_map.jpg

Een dag lang wilde dieren spotten in het Kruger National Park vanuit een open safarivoertuig of minibusje met airconditioning. De ervaren gids zal zijn best doen om zoveel mogelijk leden van de Big Five en andere prachtige dieren en vogels op te sporen zodat u ze kunt vastleggen op foto of film. Geniet van al het moois dat de Afrikaanse natuur te bieden heeft tijdens de game-drive. Deze dagtrip vertrekt vroeg in de ochtend vanuit Hazyview.

Deze dagtocht kunt u ook als prive-tour boeken met slechts uw eigen reisgezelschap, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Prijs v.a. € 79,00 / R 1.179,00 prijzen zijn p.p.

1 dag excursie langs de wonderschone Panorama Route met gids (D 084)

Hoogtepunten:

Panorama Route, God's Window, Bourke's Luck Potholes, Blyde River Canyon, Three Rondavels, Graskop, Sabie

*Klik op de kaart foto voor routekaartje.

Vertrek: Dagelijks vanuit Hazyview om 09:00
Transfer: Inbegrepen
Startpunt: Hazyview
Eindpunt: Hazyview
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

d_084_map.jpg

Bij deze dagtocht vertrekt u om 09:00 vanuit Hazyview samen met uw chauffeur (andere vertreklocatie mogelijk op aanvraag). U kunt lekker achterover leunen en het prachtige natuurschoon van de provincie Mpumalanga in u opnemen. U bezoekt de spectaculaire Blyde River Canyon, Bourke's Luck Potholes, Three Rondavels, God's Window, een mooie waterval nabij Sabie en het dorpje Graskop. Dit wordt een dag vol fantastische fotomogelijkheden!

Deze dagtocht kunt u ook als prive-tour boeken met slechts uw eigen reisgezelschap, vraag ons naar de mogelijkheden.

Prijs v.a. € 89,00 / R 1.328,00 prijzen zijn p.p.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.