Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Dagtochten Lesotho

Excursies en activiteiten

Indien u uw reis via ons boekt of geboekt heeft, verzorgen wij het bespreken van  excursies, restaurants en golfbanen  vermits dit 1 maand voor vertrek aangevraagd is.  De geboekte onderdelen kunnen dan verwerkt worden in de reisbescheiden.  Het beste kunt u echter gelijk nadat u de reis geboekt heeft zich voorbereiden om teleurstelling in een later stadium te voorkomen.

Wanneer u geen reis  bij ons geboekt heeft kunnen wij niet kosteloos voor u bovenstaande zaken regelen en zullen wij administratie kosten moeten berekenen. De hoogte is afhankelijk van de te boeken onderdelen. Het is (meestal) niet meer mogelijk om binnen 1 maand voor vertrek excursies e.d. te reserveren.

De op onze site vermelde reizen, reisonderdelen  en excursies zijn op basis van onze kennis en ervaring als Zuid-Afrika specialist gekozen. Wij beoordelen de leveranciers op betrouwbaarheid en kwaliteit. Voor onze gepubliceerde reizen en maatwerk reizen hanteren wij speciale (lagere) prijzen dan wanneer u rechtstreeks de reisonderdelen zou boeken bij de betreffende leveranciers of accommodaties

 

Wilt u een meerdaags uitstapje boeken ? Kijk dan onder  'bouwstenen' in de menu-balk links op onze website. Hier vindt u reisonderdelen van 2 t/m 6 dagen. Voor losse bouwstenen worden geen reserveringskosten berekend.

1 EUR = 15 RAND1 Dag Sani Pass trip per 4x4 naar Lesotho vanuit Underberg (reisnr. D 032)

Hoogtepunten:

Sani Pass excursie  per 4x4 naar Lesotho

*Klik op de kaart foto voor routekaartje.

Vertrek: Dagelijks
Transfer: Inbegrepen
Startpunt: Underberg of Himeville (Durban/Umhlanga/Ballito wanneer u een transfer boekt)
Eindpunt: Underberg of Himeville (Durban/Umhlanga/Ballito wanneer u een transfer boekt)
Landen: Zuid-Afrika en Lesotho
Leeftijd: Alle leeftijden

d_032_map.jpg

Vanuit de mooie plaats Underberg, gelegen in de Drakensbergen gaat u via Himeville de Sani Pass op (2874 meter). De Sani Pass is misschien wel de meest bekende grensovergang tussen Zuid-Afrika en Lesotho. Een rit over deze pas staat bij veel reizigers als een 'must do' op het lijstje.

De pas is een ruige route die uitsluitend met een 4x4 begaanbaar is. Aan het einde van de pas gaat u de grens over naar Lesotho. Neem uw paspoort dus mee! U wordt begeleid door een ervaren gids/chauffeur, die u vertelt over de historie van deze route. U wordt opgehaald bij uw guesthouse in Underberg en hier ook weer teruggebracht. Een memorabele ervaring die u niet mag missen!

Vergeet bij deze trip uw paspoort niet mee te nemen!
De tocht duurt ongeveer 7 uren.

Prijs v.a. € 63,00 / R 942,00 prijzen zijn p.p.

1 Dag adembenemende Sani Pass Tour en Culturele Excursie in Lesotho (reisnr D 042)

Hoogtepunten:

Lesotho en Sani Pass

*Klik op de kaart foto voor routekaartje.

Vertrek: Dagelijks
Transfer: Inbegrepen
Startpunt: Het kantoor van Sani Pass Tours in het Trout Walk Centre, Underberg
Eindpunt: Het kantoor van Sani Pass Tours in het Trout Walk Centre, Underberg
Landen: Zuid-Afrika en Lesotho
Leeftijd: Alle leeftijden

d_042_map.jpg

Voor zowel Zuid-Afrikaners als touristen is dit een trip die bij velen op de verlanglijst staat: de Sani Pass naar Lesotho. Deze adembenemend mooie bergpas is alleen begaanbaar met een goede 4x4 en voert u naar de top van de bergpas op maar liefst 2874 meter boven de zeespiegel.

Onderweg is er aandacht voor planten, vogels en dieren in het gebied en natuurlijk af en toe een stop om van het uitzicht te genieten. Eenmaal op de top kunt u lunchen bij de hoogst gelegen pub van Afrika. Daarna staat een bezoek aan een Basotho dorp op het programma waar u meer te weten komt over Lesotho en haar bewoners. U vertrekt vanuit Underberg aan de voet van de zuidelijke Drakensbergen Kwazulu Natal.

Prijs v.a. € 48,00 / R 718,00 prijzen zijn p.p.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.