Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Camperhuur Aanbiedingen

2 Berth Zuid Afrika aanb

Heerlijk met z'n tweeen er avontuurlijk op uit in uw luxe, compacte en comfortabele camper. Wat zult u genieten van de meest prachtige kampeerplaatsen in Zuid-Afrika met uw eigen hotel op wielen. Dus wanneer u samen op zoek bent naar avontuur zonder luxe te willen missen is dit het perfecte voertuig.

Het luxueuze interieur van de 2 Berth heeft een gezellig ontwerp met voldoende ruimte om uit te strekken en te ontspannen op uw king size bed. Welkom bij het geweldige binnenleven!

Aanbieding geldig 01 mei t/m 30 juni 2018 op basis van beschikbaarheid


Geschikt voor: 2 personen

Let op: de 2 Berth campers zijn oudere modellen (tussen de 3 en 5 jaar oud met 75.000 tot 100.000 km op de teller) die binnenkort worden vervangen. Indien u liever een nieuwe model wenst raden wij u aan voor een vier- of zespersoons camper te kiezen.

Prijs v.a. € 69,00 / R 1.025,00

4 Berth aanb

Wilt u in luxe kamperen in Zuidelijk Afrika denk dan aan de 4 Berth camper. Dit is een fantastisch nieuw model met 2 tweepersoonsbedden die gemakkelijk kunnen worden omgebouwd tot twee zithoeken. Deze camper biedt een perfecte manier om te genieten van de unieke natuur, de ontspannen lifestyle en de gastvrije bevolking van Zuid-Afrika. Met alle moderne comforts en genoeg kastruimte kunt u in stijl kamperen en een geweldige tijd beleven in Zuid-Afrika!

Aanbieding geldig 01 mei t/m 30 juni 2018 op basis van beschikbaarheid.

Geschikt voor: 4 personen

Prijs v.a. € 74,00 / R 1.100,00

Discoverer DC 4x4 aanbieding

Nieuw in ons aanbod is de Discoverer DC 4x4. Deze luxe 4x4 camper met twee daktenten is geschikt voor vier personen.

De 4x4 camper beschikt onder andere over een automatische gearbox, achteruit camera, luchtsnorkel en extra brede daktenten (1,4 meter breed).

De 4x4 camper komt met een complete standaard uitrusting, zoals een 40Liter koelkast/vriezer, twee schuiflades, 50Liter watertank, kampeerstoelen en kookuitrusting.

Voor de avontuurlijke kampeerder met alle comfort voor onderweg!

Vanaf nu te boeken bij de Zuid-Afrika Specialist!

Geschikt voor: 4 personen

Prijs v.a. € 97,00 / R 1.451,00

6 Berth aanb

Ervaar nu het comfort van uw eigen huis, omgeven bij de schitterende natuur en de vrijheid op wielen: dit is de nieuwe 6 Berth! Deze camper biedt de ultieme vakantie voor een familie of een groep vrienden (maximaal 6 personen). Het ruime interieur heeft twee aparte woonruimtes en biedt privacy en flexibiliteit. De keuken is uitgerust met een koelkast/vriezer, een 2 pits gasfornuis, een magnetron en mini grill. De camper is compleet uitgerust voor zes personen en heeft vele andere kenmerken die uw reis nog comfortabeler zullen maken (automaat, 1 groot tweepersoonsbed en twee kleinere bedden, badkamer met aparte douche en veel opbergruimte). 

Aanbieding geldig 01 mei t/m 30 juni 2018 op basis van beschikbaarheid

Geschikt voor: 6 personen

Prijs v.a. € 81,00 / R 1.215,00

Ford Double Cab Ranger 4x4 camper aanbieding

Niew in ons aanbod is de Ford Ranger 4x4 camper, inclusief daktenten en kampeeruitrusting. De auto is geschikt voor twee tot vier personen en hiermee komt de Nissan double cab te vervangen (enkel indien de huur vanaf Zuid-Afrika van start gaat). De stoere auto biedt veel ruimte en comfort tijdens uw reis door Zuid-Afrika. Ideaal voor families of vrienden die met elkaar op vakantie gaan.

Aanbieding geldig 01 november t/m 15 december 2018 op basis van beschikbaarheid.

Geschikt voor: 4 personen

Prijs v.a. € 72,00 / R 1.070,00

Nissan DCE Namibie aanbieding

Deze robuuste 4x4 double cab is gebouwd voor het ruige werk, maar behoudt toch zijn comfort en blijft makkelijk in gebruik. De Nissan DCE beschikt over een grote benzinetank van 150 liter en een ingebouwde watertank van 40 liter waardoor u langere dagtochten kunt maken. De twee tenten op het dak (elk voor 2 volwassenen) bieden comfort en zijn binnen enkele minuten te openen. Het voertuig is standaard uitgerust met een 12v koelkast/diepvries die werkt via de compressor, dus kunt u bij aankomst u zelf belonen op een koel drankje in een prachtige omgeving.

Aanbieding geldig 01 november t/m 15 december 2018 op basis van beschikbaarheid.

Geschikt voor: 4 personen

Prijs v.a. € 85,00 / R 1.261,00

Toyota DCE aanbieding

Uw Afrikaanse 4x4 avontuur kan gaan beginnen met dit DCE 4x4 voertuig. Bent u met maximaal 4 personen dan zult u genoeg ruimte hebben tijdens de interessante ritten die u in het verschiet heeft en er zijn 2 dubbele daktenten om uw privacy te behouden. Tevens is er gedacht aan een extra lange afstand brandstoftank zodat u nog meer vrijheid heeft om verder op ontdekking te gaan. U kunt op zoek gaan naar de 'off the beaten track' kampeerplaatsen en deze Afrikaanse vakantie een unieke uitdaging maken.

Aanbieding geldig 01 november t/m 15 december 2018 op basis van beschikbaarheid.

Geschikt voor: 4 personen

Prijs v.a. € 80,00 / R 1.194,00

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.