Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Camperhuur 4 x 4 met trailer

Kamperen met een 4x4 auto en een kampeertrailer.

Kamperen op zijn Zuid-Afrikaans!

Wilt u het mooiste van Zuid-Afrika beleven op een afwisselende en avontuurlijke manier denk dan aan een kampeervakantie! Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden om in Zuid-Afrika met een tent of camper te kamperen.

Wij bieden nu kampeervakanties met een aanhangwagen aan waarin uw totale kampeeruitrusting is opgeslagen. Deze nieuwe mogelijkheid geeft u nog meer vrijheid om te gaan en staan in de meest bijzondere plaatsen. Tevens is het mogelijk een aanhangwagen te huren zonder kampeeruitrusting in het geval u uw eigen uitrusting mee wilt nemen tijdens uw reis.

Na eenmaal uw (4x4) camper te hebben geboekt, bent u een stap dichter bij uw vakantie in Zuid-Afrika. Bij het zoeken naar campings zult u ervaren dat Zuid-Afrika een zeer groot aanbod van goed uitgeruste campings heeft, waar de Zuid-Afrikanen zelf ook graag gebruik van maken. U vindt deze vaak op de mooiste locaties.

Klikt u hier voor meer informatie over diverse camping sites door geheel Zuid-Afrika. De aanwezige faciliteiten lopen uiteen van standaardvoorzieningen in gemeenschappelijke toiletgebouwen tot exclusieve parken met privé-badkamer en keukenunits. De parken zijn vaak ook voorzien van zwembaden en tennisbanen en bieden dagelijks activiteiten voor kinderen aan. Indien u uitsluitend een camper huurt, raden wij u toch aan sommige kampeerplaatsen (zeker in het hoogseizoen) van te voren te reserveren, waarmee wij u graag van dienst willen zijn.

Wilt u liever iets meer zekerheid en niet hoeven zoeken naar een campingplaats, kies dan voor één van onze georganiseerde camperreizen. De route en de campings staan bij deze reizen al vast dus hoeft u alleen maar in te stappen en het genieten kan beginnen!

Informatie over het huren van een GPS tijdens uw reis? Klik dan hier

Goede wegenkaarten en een goede reisgids zijn onmisbaar. U kunt deze via ons bij reisboekwinkel De Zwerver bestellen. Als klant van Zuidafrikaspecialist krijgt u korting op uw wegenkaarten en reisgidsen. Stuur voor de kortingscode een email naar info@zuidafrikaspecialist.nl.

Klik hier om naar het aanbod wegenkaarten en reisgidsen te gaan.4x4 basis cursus Afrika

4x4 Basic Landrover Experience voor Avontuurlijke Reizigers

ORC biedt een training aan waarbij de meest voorkomende situaties die de avontuurlijke reiziger kan tegenkomen worden behandeld. Een extra voordeel is dat u hier reeds kunt oefenen met het rijden in een auto met het stuur aan de rechterkant. De training bestaat uit een voorbereiding thuis waarbij u gevraagd wordt om het voertuig wat u wilt huren goed te bestuderen via informatie op bijvoorbeeld het internet zodat u gericht vragen kunt stellen tijdens de cursus. Bij de cursus komen basistechnieken, voertuigbeheersing, verschillende ondergronden, het gebruik van hulpmiddelen, het rijden over wasborden, het op en afdalen van zandduinen, doorwadingen, juiste bandenspanning en de werking van hoge en lage gearing aan bod. De deskundige instructeur zal u eerst meenemen voor een kennismakings rondje over het terrein en daarna is het uw beurt! Dit is een intensieve cursus waarbij u met bij voorkeur 2 personen. De cursus is persoonlijk en zonder andere deelnemers.

Klik hier voor een Youtube video van ORC events.

Prijs v.a. € 204,00 prijzen zijn p.p.

Off Road trailer zonder kampeeruitrusting

Een kampeervakantie op z'n Zuid-Afrikaans met maximaal comfort en gemak.

Wij bieden u een ruime keuze van 4x4 campers aan waaraan u een trailer kunt koppelen. U kunt hier een idee krijgen van prijzen en mogelijkheden.

We bieden deze trailer aan met zowel kamperuitrusting als zonder. Deze uitvoering is zonder kampeeruitrusting en rooftoptent(en). In dit geval kunt u uw eigen uitrusting en tent meebrengen.

Mocht u zelf al een ervaren kampeerder zijn en in het bezit zijn van uw eigen kampeeruitrusting dan is dit wellicht een geschikte optie!

Als dit idee u aanspreekt neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Geschikt voor: maximaal 4-5 personen

Off Road trailer met complete kampeeruitrusting

Een kampeervakantie op z'n Zuid-Afrikaans met maximaal comfort en gemak.

Wij bieden u een ruime keuze van 4x4 auto's aan waaraan u een tent trailer kunt koppelen. U kunt hier een idee krijgen van prijzen en mogelijkheden.

Met deze tent trailer combineert u de vrijheid van een (4x4) auto met het gemak van een daktent. In deze trailer zitten werkelijk alle benodigdheden die nodig zijn voor een kampeervakantie. Een ander voordeel: u koppelt de trailer los, zet uw tent op en kunt de auto de hele dag gebruiken zonder dat de tent afgebroken hoeft te worden. Kortom, kamperen in een tent zonder de nadelen op de meest afwisselende fantastische kampeerplaatsen.

Als dit idee u aanspreekt neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Geschikt voor: maximaal 4-5 personen

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.