Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Camperhuur 4 x 4 campers Botswana

4x4 camperhuur in Botswana, voor de avontuurlijke kampeerder

De natuur van Botswana is ongerept en puur. Met een goed uitgeruste 4x4 camper heeft u zelf de mogelijkheid om te rijden door de Nationale Parken waar u grote verscheidenheid aan wild kunt vinden. Enkele highlights vormen de Okavango Delta, Moremi National Park of Chobe National Park.

Reizen per 4x4 camper is DE ideale manier om Botswana tot in de puntjes te leren kennen en heeft de mogelijkheid om buiten de begrensde paden te reizen!

Bent u avontuurlijk ingesteld, huur dan een 4x4 camper en bezoek de plaatsen waar u met een gewone auto of camper niet kunt komen. Tevens kunt u met een 4x4 camper de grens over en het ruwe terrein van andere Afrikaanse landen ontdekken. Het grote voordeel van een complete camper is bovendien dat u alles bij zich heeft voor een lange reis en door de compacte inrichting ervan is het reizen met deze voertuigen de perfecte manier om onafhankelijk een fantastische reis te beleven.

Wij garanderen u tevens de laagste prijs .

Wilt u een overzicht waarin alle campers overzichtelijk met elkaar worden vergeleken.
Mail ons dan en vraag om ons camperoverzicht. info@zuidafrikaspecialist.nl

In Nederland alvast oefenen met terreinrijden voordat u in Zuid-Afrika in uw 4x4 stapt? Dat is mogelijk, kijk hier voor meer informatie: cursus terreinrijden.

Onderstaande 4x4 campers hebben een depot in Botswana. Het is echter wel mogelijk om met uw 4x4 camper de grens te overschrijden. Per 4x4 camper staat vermeld welke landen zijn toegestaan.
Tevens is het mogelijk om uw 4x4 camper op te halen of in te leveren op een andere locatie. U dient hier echter rekening te houden met one way fee kosten.

Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden. Om de ideale selectie te maken op basis van uw wensen kunt u hier  uw voorkeuren/criteria ingeven.

*let op. Het is mogelijk dat er geen opties voor u uitkomen na het invullen van uw criteria. Dit komt omdat alleen de beste opties getoond worden voor uw selectie. Het kan toch mogelijk zijn dat we u kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op.

4x4 basis cursus Afrika

4x4 Basic Landrover Experience voor Avontuurlijke Reizigers

ORC biedt een training aan waarbij de meest voorkomende situaties die de avontuurlijke reiziger kan tegenkomen worden behandeld. Een extra voordeel is dat u hier reeds kunt oefenen met het rijden in een auto met het stuur aan de rechterkant. De training bestaat uit een voorbereiding thuis waarbij u gevraagd wordt om het voertuig wat u wilt huren goed te bestuderen via informatie op bijvoorbeeld het internet zodat u gericht vragen kunt stellen tijdens de cursus. Bij de cursus komen basistechnieken, voertuigbeheersing, verschillende ondergronden, het gebruik van hulpmiddelen, het rijden over wasborden, het op en afdalen van zandduinen, doorwadingen, juiste bandenspanning en de werking van hoge en lage gearing aan bod. De deskundige instructeur zal u eerst meenemen voor een kennismakings rondje over het terrein en daarna is het uw beurt! Dit is een intensieve cursus waarbij u met bij voorkeur 2 personen. De cursus is persoonlijk en zonder andere deelnemers.

Klik hier voor een Youtube video van ORC events.

Prijs v.a. € 204,00 prijzen zijn p.p.

Toyota Hilux Double Cab 2.5TD (reisnr. FWD-C050)

De Toyota Hilux DC is de perfecte en een van de meest voordelige 4x4 huuruato voor een self drive safari door Afrika. Zowel geschikt voor twee als voor vier personen. Bent u enkel met twee personen dan is de achterbak bijzonder handig voor uw bagage en boodschappen. De wagen biedt veel ruimte en comfort en u slaapt in een tent(en) op het dak. De auto is compleet uitgerust en heeft o.a een koelkast, matras, slaapzakken, gaskoker, een watercontainer en complete keukenset.

Geschikt voor: 2/4 personen

Prijs v.a. € 143,00

Toyota Land Cruiser 79 series Double Cab (resinr. FWD-C048)

Deze Toyota Land Cruiser beschikt over een volledige kampeeruitrusting waaronder een of twee daktenten, slaapzakken en kussens, een koelkast/vriezer en kookmateriaal etc. In de Toyota Land Cruiser kunnen comfortabel vier personen meereizen inclusief bagage. Bent u op zoek naar een betrouwbaar 4x4 voertuig die u op een comfortabele manier de mooie kampeerplaatsen van Afrika laten zien dan is deze Toyota Land Cruiser is een uitstekende optie!

Geschikt voor: 2/4 personen

Prijs v.a. € 172,00

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.