Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Bouwstenen Sun City

Bouwstenen uitleg

De Zuid-Afrika Specialist biedt u ook de gelegenheid uw reis zelf samen te stellen met behulp van o.a. onze bouwstenen. De bouwstenen kunt u los boeken, maar zijn ook prima in te passen in een op maat gemaakte reis en/of in uw individuele reisplannen. Vindt u het leuk om helemaal zelf uw reis op het internet samen te stellen, dan kan dit op onze site. U bent zo uw eigen reisagent! Heeft u advies nodig dan staat een deskundig team voor u klaar. Heeft u liever dat wij de reis voor u samenstellen? Laat ons uw wensen weten. Dit geeft in de meeste gevallen zelfs bij de bouwstenen een prijsvoordeel.
U vindt bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding en u kunt gebruik maken van onze zeer aantrekkelijke inkooptarieven!

De onderstaande bouwstenen staan op volgorde van reisduur (aantal dagen). Reizen van 7 dagen en meer vindt u onder de desbetreffende categorie in de menubalk links (autoreizen, safarireizen, etc). Uitstapjes van één dag vindt u onder 'excursies en activiteiten'.

1 EUR = 14 RAND



4 daagse reis naar The Lost City (reisnr. ER 133)

Hoogtepunten:

Sun City, Valley of the Waves, Pilanesberg National Park

*Klik op de kaart voor de locatie.

Vertrek: Dagelijks (aanbieding geldig van april t/m september 2017)
Accommodatie: The Cascades Hotel
Huurauto: Niet inbegrepen
Startpunt: Sun City
Eindpunt: Sun City
Landen: Zuid Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_133_map.jpg

Midden in een schitterend natuurgebied gelegen aan de rand van het Pilanesgebergte vindt u The Lost City, oftewel Sun City, op ongeveer 2,5 uur rijden vanaf Johannesburg. Ontdek de legende van The Lost City, duik in het Valley of the Waves waterpark, speel golf op 1 van de twee golfbanen, maak een game drive in Pilanesberg op zoek naar de Big Five en dan 's avonds ontspannen bij een gezellig restaurant, genieten van live entertainment of wellicht het casino bezoeken. Bij Sun City is vermaak voor jong en oud!

Van april t/m september 2017 verblijft u met korting bij dit hotel! (aanbieding reeds verwerkt in genoemde prijzen)

Prijs v.a. € 303,00 / R 4.236,00 prijzen zijn p.p.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.