Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Bouwstenen safari en natuur Waterberggebied

Bouwstenen uitleg

De Zuid-Afrika Specialist biedt u ook de gelegenheid uw reis zelf samen te stellen met behulp van o.a. onze bouwstenen. De bouwstenen kunt u los boeken, maar zijn ook prima in te passen in een op maat gemaakte reis en/of in uw individuele reisplannen. Vindt u het leuk om helemaal zelf uw reis op het internet samen te stellen, dan kan dit op onze site. U bent zo uw eigen reisagent! Heeft u advies nodig dan staat een deskundig team voor u klaar. Heeft u liever dat wij de reis voor u samenstellen? Laat ons uw wensen weten. Dit geeft in de meeste gevallen zelfs bij de bouwstenen een prijsvoordeel.
U vindt bij ons de beste prijs-kwaliteit verhouding en u kunt gebruik maken van onze zeer aantrekkelijke inkooptarieven!

De onderstaande bouwstenen staan op volgorde van reisduur (aantal dagen). Reizen van 7 dagen en meer vindt u onder de desbetreffende categorie in de menubalk links (autoreizen, safarireizen, etc). Uitstapjes van één dag vindt u onder 'excursies en activiteiten'.

1 EUR = 15 RAND3 daags verblijf in het Kololo Game Reserve (reisnr. ER 129)

Hoogtepunten:

Game drive Kololo, mountainbike trail, wandelen/hiken Kololo, (optioneel) bezoek Welgevonden Game Reserve

*Klik op de kaart foto voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: Chalet/Villa
Vervoer: Open 4x4 auto tijdens de game drive
Startpunt: Vaalwater
Eindpunt: Vaalwater
Landen: Zuid Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_129_map.jpg

In de meest noordelijke provincie van Zuid-Afrika, Limpopo, ligt het prachtige Kololo Game Reserve. Kiest u voor deze bouwsteen dan slaapt u 2 nachten in een van de verschillende soorten accommodaties, varierend van een chalet tot een villa met eigen terras en zwembadje. Het ontbijt en het diner zijn inbegrepen en daarnaast is dagelijks een Kololo game drive inclusief (vanaf 1 november 2018 is een game drive in het Welgevonden game Reserve inclusief i.p.v. de Kololo game drive). In het reservaat kunt u wandelen en mountainbiken of u maakt optioneel een uitstapje naar het naastgelegen Welgevonden Game Reservaat om de Big Five op te zoeken.

Gereduceerde prijzen voor kinderen 4 t/m 12 jaar.

Prijs v.a. € 272,00 / R 4.080,00 prijzen zijn p.p.

4 daagse safari voor het hele gezin bij Kololo Game Reserve (reisnr. ER 1291)

Hoogtepunten:

Game drives, wandelen/fietsen in het reservaat

*Klik op de kaart voor de locatie.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: Standaard chalet voor 2 tot 4 personen (andere accommodatietypes aanwezig, vraag ons naar de mogelijkheden)
Vervoer: Eigen vervoer naar Kololo en 4x4 jeep tijdens de safari's
Startpunt: Kololo Game Reserve, Vaalwater
Eindpunt: Kololo Game Reserve, Vaalwater
Landen: Zuid Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_1291_map.jpg

Tijdens dit safari pakket kunt u samen met uw kinderen genieten van een echte bush ervaring. U maakt dagelijks een game drive in het Kololo game reservaat waar u tevens kunt wandelen. Ook kunt u kiezen voor een safari op zoek naar de Big Five in het aangrenzende Welgevonden Game Reserve (exclusief). Vanaf 1 november 2018 is een game drive in het Welgevonden game Reserve inclusief i.p.v. de Kololo game drive. Voor de kinderen kunt u optioneel een kidssafari boeken waarbij ze meegenomen worden op een bushveld expeditie. Van een ervaren ranger leren ze op een leuke en interactieve wijze meer over de natuur.
Kinderen van 5-12 jaar verblijven voor de helft van de prijs.

Prijs v.a. € 408,00 / R 6.120,00 prijzen zijn p.p.

6 daagse ‘Best of Both Worlds’: Kaapstad en Welgevonden Game Reserve (reisnr. ER 268)

Hoogtepunten:

Game drives in het Welgevonden Game Reserve, Kaapstad

*Klik op de kaarten voor de locaties.

Vertrek: Op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: Clifftop Exclusive Safari Hideaway in een standaardkamer en The Cape Milner in een standaard kamer of deluxe kamer (tegen meerpijs).
Vervoer: Niet inbegrepen
Startpunt: Welgevonden Game Reserve
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid Afrika
Leeftijd: Vanaf 13 jaar

er_268_map_1.jpg er_268_map_2.jpg

In het malariavrije Welgevonden Game Reserve in de provincie Limpopo verblijft u twee nachten in de exclusieve 5-sterren Clifftop Exclusive Safari Hideaway lodge. Tijdens de game drives geniet u van de prachtige natuur en heeft u kans om de Big 5 te spotten. Op de derde dag verruilt u de bush voor het stadsleven van Kaapstad. Terwijl u drie nachten verblijft bij het luxe 4-sterren Cape Milner Hotel kunt u op eigen gelegenheid de veelzijdige 'Mothercity' verkennen.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.