Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Campers Namibie

Camperhuur: Ontdek het echte Namibië in een budget of luxe camper

Bezoek de immense rode kleuren van de Sossusvlei, de fascinerende Himba en proef alvast van uw safari in Etosha! Namibië biedt een onbegrensde verscheidenheid op het gebied van kamperen.

Bent u een liefhebber van natuur, cultuur en vrijheid dan zult u zeker graag kiezen voor een budget of luxe campervakantie. Of u nu met kinderen, een stel vrienden of als echtpaar reist, touren per camper is DE ideale manier om Zuid-Afrika te leren kennen. Het grote voordeel van een complete camper is bovendien dat u alles bij zich heeft voor een lange reis en door de compacte inrichting ervan is het reizen met deze voertuigen de perfecte manier om onafhankelijk een fantastische reis te beleven.

Wilt u per 4 x 4 Afrika ontdekken klik dan hier. 

Wij garanderen u de laagste prijs.

Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden. Om de ideale selectie te maken op basis van uw wensen kunt u hier uw voorkeuren/criteria ingeven.

*Let op. Het is mogelijk dat er geen opties voor u uitkomen na het invullen van uw criteria. Dit komt omdat alleen de beste opties getoond worden voor uw selectie. Het kan toch mogelijk zijn dat we u kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op.

1 EUR = 15 RAND

** Let op het is niet mogelijk om met alle luxe campers door Namibië te reizen. Met onderstaande campers is het toegestaan om door Namibië te reizen. Alle genoemde campers hebben een depot in Namibië. Het is tevens mogelijk om met uw camper de grens te overschrijden (enkel Zuid-Afrika en Botswana).

Discoverer 4

Heerlijk met z'n vieren op pad in Zuidelijk Afrika in uw eigen kwaliteitscamper. U hoeft zich nergens zorgen over te maken aangezien deze camper erg comfortabel en luxueus is. Belangrijk is te weten dat de Discoverer 4 vier slaapplaatsen heeft en overdag veel leefruimte heeft waardoor u heerlijk kunt bijkomen na weer een imponerende dag! Wat een luxe om elke keer wakker te worden op de verschillende prachtige kampeerplaatsen die Zuidelijk Afrika te bieden heeft.

Geschikt voor: 4 personen


* Dit voertuig is ook verkrijgbaar als automaat. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Prijs v.a. € 89,00 / R 1.330,00

Discoverer 6

Per camper Zuidelijk Afrika ontdekken met uw gezin of een groep vrienden, dat moet zeker goed klinken! Heerlijk overnachten in een luxe 6-persoons camper en wakker worden op de meest prachtige natuurplaatsen in Afrika. Overdag heeft een een ruime leefruimte ter beschikking waar s'avonds drie 2-persoonsbedden komen te staan. U neemt gewoon uw 'thuis' mee op een avontuurlijke vakantie.

Geschikt voor: 6 personen

* Dit voertuig is ook verkrijgbaar als automaat. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Prijs v.a. € 94,00 / R 1.400,00

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.