Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie 4x4 autohuur Botswana

4x4 basis cursus Afrika

4x4 Basic Landrover Experience voor Avontuurlijke Reizigers

ORC biedt een training aan waarbij de meest voorkomende situaties die de avontuurlijke reiziger kan tegenkomen worden behandeld. Een extra voordeel is dat u hier reeds kunt oefenen met het rijden in een auto met het stuur aan de rechterkant. De training bestaat uit een voorbereiding thuis waarbij u gevraagd wordt om het voertuig wat u wilt huren goed te bestuderen via informatie op bijvoorbeeld het internet zodat u gericht vragen kunt stellen tijdens de cursus. Bij de cursus komen basistechnieken, voertuigbeheersing, verschillende ondergronden, het gebruik van hulpmiddelen, het rijden over wasborden, het op en afdalen van zandduinen, doorwadingen, juiste bandenspanning en de werking van hoge en lage gearing aan bod. De deskundige instructeur zal u eerst meenemen voor een kennismakings rondje over het terrein en daarna is het uw beurt! Dit is een intensieve cursus waarbij u met bij voorkeur 2 personen. De cursus is persoonlijk en zonder andere deelnemers.

Klik hier voor een Youtube video van ORC events.

Prijs v.a. € 204,00 prijzen zijn p.p.

Toyota Hilux Double Cab 2.5TD (reisnr. ER 882)

De Toyota Hilux DC is de perfecte en een van de meest voordelige 4x4 huuruato voor een self drive safari door Afrika. Zowel geschikt voor twee als voor vier personen. Bent u enkel met twee personen dan is de achterbak bijzonder handig voor uw bagage en boodschappen.

Geschikt voor: 2/4 personen

Prijs v.a. € 109,00

Toyota Land Cruiser 79 series Double Cab (resinr. ER 883)

In de Toyota Land Cruiser kunnen comfortabel vier personen meereizen inclusief bagage. Bent u op zoek naar een betrouwbaar 4x4 voertuig die u op een comfortabele manier!

Geschikt voor: 2/4 personen

Prijs v.a. € 143,00

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.