Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Vluchten: Zoek en Boek

Middels onderstaand ZOEK EN BOEK systeem heeft u direct toegang tot alle vluchtprijzen en beschikbaarheid van reizen naar Zuid-Afrika en omringende landen. U vindt hier alle reguliere tarieven en alle tijdelijke aktie tarieven die luchtvaartmaatschappijen aanbieden met vertrek vanuit Europa. Ook kunt u diverse binnenlandse en regionale vluchten reserveren. Wilt u verschillende bestemmingen combineren kies dan voor  "meer zoekopties +" . Wilt u liever dat wij uw vlucht reserveren? Dit is eveneens mogelijk. Wij berekenen hiervoor  € 25 per persoon per ticket voor de intercontinentale en losse binnenlandse vluchten..

In  ZOEK en BOEK kunt u niet alleen zoeken maar ook direct boeken en betalen. Dit kan met Ideal (gratis) of per creditkaart (hier zijn kosten aan verbonden).

ZOEK en BOEK biedt u tevens de mogelijkheid een vliegticketgarantie af te sluiten. Door het boeken van vluchten door ons of via onze zoekmachine in combinatie met een reis is er altijd sprake van een samengestelde reis. Dit is van belang voor de SGR en de  totale dekking van alle door u geboekte reisonderdelen (vlucht/ auto/ accommodatie etc) door uw annuleringsverzekering. Indien u via ons uw annuleringsverzekering afsluit is dit altijd op basis van een samengestelde reis. Onze annulerings verzekering van de Europeesche keert ook uit bij vertreksvertraging. Klik hier voor meer informatie over verzekeringen.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.