Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Steden White River

White RiverWhite River is gelegen in de provincie Mpumalanga aan de prachtige panorama route. Midden in de regio waar het tropisch fruit, groenten, bloemen, tabak en hout een perfect export product zijn. Iets waar ook het klimaat voor een groot deel aan bijdraagt.

De geschiedenis van White River begint rond 1890, aan het einde van de Boeren Oorlog, wanneer het land gebruikt wordt om Britse soldaten hier te demobiliseren. De naam van Tom Lawrence, waar de hoofdstaat naar vernoemd is, is een verwijzing naar die tijd. Er werd begonnen met landbouw een kanaal werd gegraven en zo ontstond het vruchtbaarste stukje land van de provincie.

Het water van White River gebruikt voor irrigatie van de gewassen en de pracht van de Crocodile River Valley , maar ook de bijzonder mooie bosrijke omgeving en zo dichtbij het Kruger Nationale park gelegen, zorgde ervoor dat het een populaire vakantie plaats werd.

De prachtige natuur van de panorama route zal ervoor zorgen dat u er elke dag op uit wil, heerlijk picknicken bij één van de vele watervallen of u verbazen over de bijzondere rotsformaties, steeds weer rijdend door dat prachtige landschap van bergen, dalen en meanderende rivieren.

Er zijn tal van activiteiten die u hier kunt ondernemen. Bezoek in het dorp de St. Georges Angelican Church of The Mission End Trading Post waar tal van antieke schatten een eigenaar zoeken. Er is een Lowveld Botanische tuin. En het Perry's Bridge reptielen park, waar kinderen het helemaal te gek zullen vinden. Er is ook een dierentuin en een prachtige vlindertuin, die zo uit en sprookje zou kunnen komen.

Net buiten het dorp zijn tal van private game reserves waar u de Big Five kunt gaan spotten bijvoorbeeld het Sabi Sands Game Reserve is een prachtige plek om op gamedrive te gaan. En de beste plek voor het spotten van luipaarden al kan ik u daar geen garantie voor geven...

En de liefhebbers van wildlife en Big Five gaan natuurlijk ook op zoek naar de dieren van Afrika in het Kruger Nationaal Park, hier kunt u met eigen auto prachtige tochten maken. Naast dieren zijn er ook bijzondere bomen en planten en tal van vogels die allen graag bewonderd worden.

Golf liefhebbers spelen zeker 18 holes op de White River Golfcourse, maar in de omgeving van White River zijn nog tal van andere golfcourses mocht u White Rivers gebruiken als uitval basis voor uw sportieve hobby!

Ook dichtbij zijn de Sudwala Grotten waar u een kijkje neemt zo'n 150 meter onder de  grond en u verbaasd over de schoonheid van moeder aarde.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.