Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Steden Vredendal

Vredendal

Vredendal gelegen in de West-Kaap provincie van Zuid-Afrika, met in het noorden de Olifants River Valley en in het zuiden het Namaqua land is fantastisch gelegen voor de natuurliefhebber. Met haar ligging op de oevers van de Olifants rivier en mediterraan klimaat is het een oase van groen.

Gelegen tussen 2 contrasten; de ruige bergen en zandvlaktes, vindt u hier de grootste aantallen van verschillende succulenten ter wereld. Een intrigerend irrigatie systeem zorgt voor land en wijnbouw in het gebied.

Vredendal maakt dan ook deel uit van de Olifants river wijnroute die ook langs Lutzville en Westcorp gaat. U bevindt zich dan wel niet in de wijnlanden maar de wijnliefhebber kan ook hier zijn hart ophalen in de 2 voortreffelijk wijnkelders die Vredendal rijk is. En op de wijnroute kunt u tal van kleine pittoreske wijnhuizen bezoeken.

Het stadje is vooruitstrevend en modern, heeft een vliegveld en winkelcentra, tal van restaurants en is de perfekte uitvals basis voor trips naar Namaqualand, de West-Coast en de Cederbergen. Beschermd door de majestueuze bergen als de Gifberg, Maskam en Koebee Peaks, heft het de uitstraling van een veilige en magische plaats waar u even weg bent van alle drukte.

U bezoekt Vredendal voornamelijk voor haar divers wildlife en in het Wild-Flower season (aug-sept), wanneer de voorjaarszon hier een feest van wilde bloemen tapijten tevoorschijn tovert. Van hier kunt u gemakkelijk wat omliggende plaatsen bezoeken voor meer bloeiend spektakel.

In en om Vredendal zijn tal van wandelroutes voor diegene die de stevige stappers hebben meegenomen. Het Matzikama Eco-Park is zo'n plek waar u tijdens de wandeling botanische tuinen ziet maar ook kennis maakt met het vogelleven en onderweg geniet u natuurlijk van het prachtige uitzicht over de Gifberg Mountains. Een park waar u ook even binnengaat als het Wild-Flower season is en waar een enorme kleurenpracht u dan zal overweldigen...

Strandfontein aan de Atlantische oceaan is zo'n 60 km, naar Lamberts Bay is het zo'n 140 km en Clanwilliam ligt op 80 km. Plaatsen waar ook prachtige natuur reservaten liggen.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.